Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Celine Dion, devastată de durere. Cancerul a intrat din nou în viaţa sa

Publicat:

Pe 14 ianuarie 2016, anunta moartea sotului sau, dupa o lupta lunga cu cancerul. Doua zile mai tarziu a murit unul dintre fratii sai, , 59 de ani, tot de cancer, iar in septembrie a murit sotul surorii sale Liette, , tot de cancer.

Acum, artista trece din nou prin momente cumplite, dupa ce una dintre surorile sale a fost diagnosticata cu cancer la gat in stare avansata. "Una dintre surorile mele lupta impotriva cancerului la gat. Acum ea abia mai cantarește 40 de kilograme", a dezvaluit artista, pe contul sau de Instagram.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Soția lui Costel Corduneanu, devastata de durere dupa ce interlopul a murit: „Ai plecat de langa mine pentru totdeauna”. S-au casatorit civil in vara anului trecut

08:40, 16.04.2024 - Este doliu in lumea interlopilor, dupa moartea lui Costel Corduneanu. Familia il plange pe liderul clanului, care a murit pe un pat de spital, in Targu Mureș. A lasat in urma trei copii și o soție indurerata, cu care era impreuna de 16 ani.

Povestea de viața impresionanta a lui George Nicolescu, artistul care s-a nascut orb. A murit astazi la 74 de ani

12:15, 26.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii din Romania, dupa ce George Nicolescu a murit. Artistul care s-a nascut orb a avut o poveste de viața impresionanta și s-a stins din viața la 74 de ani. A lasat in urma o soție și doi copii.

Cugireanul care lupta pe frontul din Ucraina a murit in timpul unei misiuni de evacuare a raniților. Ramas bun, Ovidiu Stoica!

12:30, 23.03.2024 - Cugireanul care lupta pe frontul din Ucraina a murit in timpul unei misiuni de evacuare a raniților. Ramas bun, Ovidiu Stoica! Cugireanul care lupta pe frontul din Ucraina a murit. Ovidiu Anton Stoica, un roman care facea parte din ”Fight for Ukraina Internațional Legion”, o unitate militara a Forțelor…

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Cum a reacționat Roxana, cand a aflat ca Mile Povan a murit. Iubita lui este devastata de durere: ”Aș da orice sa nu...”

13:10, 07.03.2024 - Vestea morții lui Mile Povan a fost un șoc pentru familia lui și, mai ales, pentru iubita artistului. Roxana a transmis un mesaj dureros, prin care a exprimat cat de tare a suferit in momentul in care a aflat ca Mile Povan s-a stins din viața.

Cristina Pucean, mesaj sfașietor, la 6 luni de cand a murit tatal ei. Dansatoarea este devastata de durere: „Tu ai fost...” / FOTO

15:25, 24.02.2024 - Cristina Pucean a postat un mesaj sfașietor, la 6 luni de cand a murit tatal ei. Dansatoarea este devastata de durere și trece prin momente foarte grele. Iata ce postare a facut iubita lui Bogdan de la Ploiești pe rețelele de socializare!

Mama lui Valerian Railean, in banca fiului sau, cu o lumanare: Un an plin de durere de la tragicul accident, care i-a luat viața campionului

16:50, 21.02.2024 - Astazi se implinește exact un an de la accidentul in care doi biciclisti minori, Valerian Railean, decedat ulterior, și prietenul sau, David, au fost loviti de o masina, pe traseul care leaga capitala de comuna Stauceni . Mama lui Valerian a mers in clasa unde a invațat fiul sau, iar profesoara și colegii…

Accident mortal pe drumul dintre Cluj și Oradea. Un TIR a spulberat o duba. Doi oameni au murit

12:50, 02.02.2024 - Pompierii din cadrul Departamentului Huedin intervin in aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe DN1 E60, intre localitațile Huedin și Poieni.La fața locului intervin o autospeciala cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ.In accident au fost implicate o autoutilitara și un…


Ce parere ai despre aceasta stire?