Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Celebrităţile s-au pregătit de Halloween! Imagini spectaculoase cu vedetele Antenei Stars în timpul filmărilor celui mare tare promo! / FOTO EXCLUSIV

Publicat:

In acest an, Halloween-ul a inceput mai devreme pentru celebritatile ! Cu mic, cu mare, vedetele postului de televiziune au luat parte la filmarile celui mai tare promo dedicat acestei sarbatori. Imaginile sunt memorabile!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de chec pufos cu cacao. Este delicios și poate fi pregatit in timpul postului

23:26, 18.04.2024 - Deserturile sunt preferate de mulți romani, astfel ca sunt preparate des. Rețeta de mai jos este ideala pentru toți pretențioșii, iar gustul te va face sa te indragostești. Se prepara simplu și nu vei avea nevoie de multe ingrediente.

Actrița Rebel Wilson spune ca a fost obligata prin contract sa ramana supraponderala in timpul filmarilor pentru „Pitch Perfect” VIDEO

17:30, 02.04.2024 - Actrița Rebel Wilson a declarat ca a fost obligata prin contract sa ramana supraponderala in timp ce filma filmele din „Pitch Perfect” și ca, in ciuda carierei sale de succes, a primit mai multa atenție pentru pierderea ei in greutate decat pentru oricare dintre rolurile sale din filme.

Atac armat la Moscova. ISIS difuzeaza imagini explicite din timpul celui mai sangeros atac revendicat de gruparea jihadista pe teritoriul european.

10:10, 24.03.2024 - O inregistrare video explicita care surprinde atacul de vineri de la o sala de concerte din Moscova, filmata de unul dintre atacatori, a fost difuzata pe conturile de retele sociale folosite de obicei de gruparea jihadista Stat Islamic.

Ce spune Irina Fodor despre condițiile din Asia, in timpul filmarilor. Cu ce probleme se confrunta prezentatoarea: ”Imi da sa ma sature”

10:50, 11.03.2024 - Au incceput filmarile pentru noul sezon Asia Express, iar Irina Fodor iși ține fanii la curent cu atmosfera noului continent pe care a poposit. Prezentatoarea afirma cu se confrunta cu o problema de cand a ajuns, insa, acest lucru și-l dorea nespus in America Latina. Ce afirmații a facut vedeta pe contul…

Marea iubire a fermecatoarei actrițe Maria Ploae: „L-am intalnit in timpul filmarilor, era casatorit”

11:05, 18.02.2024 - O prezenta magnetica pe marele ecran, a carei frumusete impresiona, Maria Ploae este una dintre cele mai talentate actrițe ale Romaniei. Este casatorita cu un regizor celebru, alaturi de care traiește o frumoasa poveste de dragoste, de aproape o jumatate de secol.

Ținute impresionante la Premiile Grammy 2024. Vedetele internaționale, apariții spectaculoase pe covorul roșu

13:50, 05.02.2024 - Vedetele internaționale au ales ținute impresionante la Premiile Grammy 2024, care au avut loc ieri, pe data de 4 februarie 2024. Acesteau au avut apariții spectaculoase pe covorul roșu. Iata ce ținute au purtat!

Premiile Grammy 2024. Cele mai spectaculoase ținute cu care au defilat vedetele pe covorul roșu

09:05, 05.02.2024 - Vedetele au impresionat cu aparițiile lor in ținute extravagante și creații ale marilor case de moda la cea de-a 66-a gala a premiilor Grammy, care a avut loc duminica, 4 februarie, la Los Angeles. Seara va ramane in istorie dupa ce Taylor Swift a castigat premiul pentru "Albumul anului" cu "Midnights",…

#citesteDobrogea: Serviciul sanitar al marinei in timpul celui de-al Doilea Razboi Balcanic

17:00, 30.01.2024 - Serviciul sanitar al marinei a jucat un rol deosebit de important in timpul celei de a doua conflagratii balcanice, asigurand tratarea ranitilor sau a altor cazuri medicale survenite in timpul campaniei. In timpul campaniei militare la care Armata Romana a luat parte, Marina Militara si a sporit efectivele…


Ce parere ai despre aceasta stire?