Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Celebrele păpuşi ruseşti Matrioşka, produse într-o fabrică din oraşul Semionov din Rusia, sunt accesorizate cu măşti de protecţie a feţei

Publicat:

Celebrele papusi rusesti Matrioska, produse intr-o fabrica din orasul Semionov din Rusia, sunt accesorizate cu masti de protectie a fetei. se numara printre cele mai cunoscute produse de export ale Rusiei, anunța MEDIAFAX.

Celebrele papusi rusesti Matrioska au acum un look inspirat de pandemia de COVID-19.

Citește și: Studiu cu rezultate NEAȘTEPTATE: Romania SURCLASEAZA SUA pe piața automobilelor electrice

Papusile viu colorate, produse intr-o fabrica din orasul rusesc Semionov, sunt accesorizate cu masti de protectie a fetei.

Din cauza pandemiei,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ucrainenii au dat o lovitura in inima Rusiei: au distrus nava simbol a marinei rusești/ VIDEO

21:55, 21.04.2024 - O nava a luat foc duminica in portul Sevastopol din peninsula ucraineana Crimeea, ocupata de Rusia, transmite dpa. Surse militare de la Kiev afirma ca este vorba de nava de salvare submarina Kommuna, un catamaran lansat la apa in 1912, in prezent probabil cel mai vechi vas in serviciu activ din marina…

Ingrijorare maxima la Bruxelles: au crescut importurile de gaze lichefiate rusești

18:15, 16.03.2024 - Autoritațile de la Bruxelles au constatat ca, in timp ce livrarile de gaze naturale rusesti prin conducte catre Uniunea Europeana au coborat la minime istorice, importurile de gaze lichefiate rusesti ale blocului comunitar au crescut. Uniunea Europeana pune presiune asupra importatorilor europeni de…

Succes urias in Parlamentul European! Eugen Tomac: Rezolutia privind restituirea Tezaurului Romaniei sechestrat de Rusia a fost votata cu larga majoritate de voturi

14:45, 14.03.2024 - ”Succes urias in Parlamentul European! Rezolutia privind restituirea Tezaurului Romaniei sechestrat de Rusia a fost votata cu larga majoritate de voturi”, a afirmat Eugen Tomac. In context, liderul PMP a precizat ca ”Rezolutia pe care a initiat-o este primul document oficial european prin care solicitam…

Independența energetica a Europei, o himera

13:35, 13.03.2024 - Dependența de importurile in energie in Europa nu au suferit modificari importante in ultimii ani, Europa ramanand puternic dependenta de importurile de energie chiar și dupa criza energetica. Analiza datelor Eurostat demonstreaza ca masurile luate in ultima perioada nu a modificat semnificativ nivelul…

Ministrul Apararii: „La acest moment nu se pune problema ca Romania sa fie subiectul unei agresiuni”. Ce spune despre armata OBLIGATORIE

22:55, 10.03.2024 - „Exista un nivel de preocupare vizavi de comportamentul agresiv al Rusiei, un nivel de preocupare care are dimensiuni globale, tinand seama de agresiunea neprovocata si impotriva oricaror norme de drept international pe care Rusia lui Putin a facut-o asupra unui stat suveran, asupra Ucrainei. Deci reactii…

​Ce produse rusești am consumat in 2023 și ce au vrut rușii de la noi / Comerțul s-a redus mult, dar nu a disparut

12:45, 06.03.2024 - Romania a continuat comerțul cu Rusia, dar intr-un ritm mult scazut comparativ cu 2022. Daca in primul an de la declanșarea razboiului de catre Rusia in Ucraina importam de 3,88 miliarde euro, in 2023 s-a redus la aproape 301,7 milioane euro, conform datelor transmise de Institutul Național de Statistica…

Orașul din Romania in care Tesla deschide o fabrica. Se cauta angajați pentru sute de locuri de munca 

06:45, 23.02.2024 - Tesla va deschide o fabrica intr-un oraș din Romania. Primarul susține ca numarul de angajați va fi de cel puțin 200 intr-o prima etapa, urmand a fi triplate, in viitor. Partea grupului ceh TESLA, Tesla Energy Storage, dezvaluie intenția de a construi o fabrica de baterii intr-un oraș din Romania. Bateriile…

Ședinta CSAT: Sprijin NATO pentru securitatea Romaniei. Focus pe Zona Dunarii si Marii Negre

15:45, 21.02.2024 - Miercuri, 21 februarie 2024, a avut loc, la Palatul Cotroceni, sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, condusa de catre Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.Principala tema abordata a constituit o grava situatie de securitate din regiunea Marii Negre si implicatiile pentru Romania.La doi ani…


Ce parere ai despre aceasta stire?