Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Celebra companie Warner Bros vine la Hunedoara: scene dintr-un lungmetraj de groază, filmate la Castelul Corvinilor VIDEO

Publicat:

din Hunedoara, una dintre cele mai importante atracții turistice din Romania, devine din nou platou de filmare. De data aceasta, in vestul țarii au ajuns reprezentanți ai celebrei companii americane , care intenționeaza sa filmeze scene dintr-un lungmetraj horror. Aranjarea decorurilor la a inceput deja, iar echipa de producție va […] companie vine la Hunedoara: scene dintr-un lungmetraj de groaza, filmate la VIDEO a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fosta glorie a metalurgiei, salvata de turism. Castelul medieval ii aduce sute de mii de vizitatori VIDEO

22:35, 24.04.2024 - Neglijat in trecut, cand Hunedoara devenise un mare centru al metalurgiei din Romania, Castelul Corvinilor din Hunedoara a ajuns sa susțina o parte din economia orașului, in timp ce vechile uzine s-au dezintegrat treptat.

Fenomen optic unic in Romania, vizibil in Rotonda. Misterul marelui ceas solar, vechi de un mileniu VIDEO

23:45, 09.04.2024 - Rotonda din Geoagiu (Hunedoara), cea mai veche biserica din Romania, dezvaluie in aceste zile un fenomen optic nemaivazut intr-un alt monument medieval de la noi, care atrage pasionații de astronomie. Cercetatorii au observat ca lacașul de cult se comporta ca un ceas solar.

Scene incredibile: paruiala și lovituri! Doua eleve, filmate in timpul unei incaierari, la liceu! – VIDEO

11:15, 22.03.2024 - Inca un incident violent a avut loc intr-o unitate de invațamant din Romania! De aceasta data s-a intamplat in Valcea. Cazul a ajuns și in atenția conducerii liceului. Doua fete au fost filmate in timp ce se trageau de par și-și imparțeau lovituri, mai ceva ca-n ringul de lupte. Din primele informații,…

Orașul care era polul saraciei in Romania anului 2000. Versuri amare despre viața localnicilor VIDEO

07:05, 10.03.2024 - In anii 2000, localnicii din Calan (Hunedoara) deplangeau, in versuri, soarta orașului muncitoresc și marilor sale uzine metalurgice. Combinatul in care munceau mii de oameni a disparut in doar cațiva ani.

Castelul medieval din Romania ce atrage toate privirile. Se așteapta noi descoperiri VIDEO

06:40, 22.02.2024 - Castelul Corvinilor din Hunedoara a fost restaurat, cu fonduri europene, insa investițiile in cel mai popular monument din vestul Romaniei vor continua. Schelele au fost așezate deja pentru noile lucrari, care vor dezlega unele dintre marile mistere ale edificiului.

Reputatul lingvist și scriitor Dorin N. Uritescu aniversat la 80 de ani, la Alba Iulia

07:25, 16.02.2024 - Reputatul lingvist și scriitor Dorin N. Uritescu aniversat la 80 de ani, la Alba Iulia Reputatul lingvist și scriitor Dorin N. Uritescu aniversat la 80 de ani, la Alba Iulia Vineri, 16 februarie 2024, Uniunea Scriitorilor din Romania, Filiala Alba – Hunedoara și Uniunea Ziariștilor Profesioniști din…


Ce parere ai despre aceasta stire?