Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai sănătoase uleiuri pentru gătit în funcţie de ce îţi doreşti să mănânci

Publicat:

Pentru sosuri crude Uleiul de masline extravirgin (obtinut din prima presa a maslinelor) este ideal pentru prepararea sosurilor crude. Uleiul extravirgin este pur si mult mai aromat decat celelalte variante de ulei de masline. Urmariti ca eticheta produselor sa contina termeni precum “prima presa” sau “presare la rece”. Pentru sote Uleiul de masline si uleiul de susan contin grasimi mononesaturate, sanatoase pentru inima care rezista gatirii la temperaturi (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat de riscant este sa mananci stridii crude. Cazuri incheiate cu amputarea unor membre sau chiar cu moartea

13:15, 14.05.2024 - In ciuda avertismentelor cu privire la riscul contaminarii cu norovirus, salmonella și Vibrio parahaemolyticus, stridiile continua sa fie o delicatesa culinara populara și un afrodiziac preferat de multa lume.

O sa-ti para rau ca nu ai stiut asta pana acum. Ce se intampla daca mananci legume crude des

20:56, 08.04.2024 - In general, se crede ca a consuma legumele și fructele proaspete, netratate termic, este cel mai bun mod de a ne bucura de toți compușii benefici din compoziția lor, insa specialiștii vorbesc și despre un alt aspect. Afla, din randurile de mai jos, ce se intampla daca mananci legume crude des. Ce spun…

Care sunt cele mai sanatoase fructe pe care poți sa le mananci. Ce spun nutriționiștii

09:45, 01.04.2024 - Toți nutriționiștii recomanda consumul de fructe, insa este important de știut ca nu toate sunt sanatoase. Din acest motiv, trebuie sa știi ce sa mananci daca nu vrei sa iei kilograme in plus. Iata care sunt cele mai sanatoase tipuri de fructe pe care poți sa le mananci in orice moment al zilei.

Uleiul pe care sa nu il mai folosesti vreodata la gatit. Topul celor mai bune sortimente

19:11, 26.03.2024 - Perri Halperin este specialista in nutriție la Mount Sinai Health System, iar Angie Asche este dietetician. Acestea au explicat ce uleiuri sa nu folosești la gatit și care sunt, de fapt, sortimentele cele mai bune pentru arta culinara. Cum sa alegi ce este mai potrivit pentru sanatatea ta. Ce uleiuri…

Atenție: Motivul pentru care nu ar trebui sa mananci niciodata orez refrigerat

08:21, 21.03.2024 - Mancarea de orez poate deveni un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor periculoase, cum ar fi Bacillus cereus, daca este pastrata in condiții necorespunzatoare. Acest lucru se datoreaza faptului ca orezul gatit conține sporii bacteriei Bacillus cereus, care pot supraviețui gatirii și se pot inmulți…

Roșia Montana, ce facem cu acest proiect?

19:46, 15.03.2024 - Roșia Montana, statul roman a caștigat! Ce facem mai departe, ne spune jurnalistul Constantin Rudnițchi , la Dialogurile Puterii. Deocamdata, motivația este in negociere intre parți. A contat faptul ca statul roman s-a considerat ca a acționat totuși cu buna credința in aceasta poveste. Exista și povestea…

Uleiul de masline se folosește la prajit sau nu?

10:00, 01.03.2024 - Uleiul de masline este renumit pentru nutrienții sai, insa nu de puține ori apare intrebarea daca el poate fi folosit sau nu la gatit. Deși știm ca este minunat in salate, este important de știut și daca uleiul de masline se foloseșe la prajit sau nu.Despre uleiul de maslineUleiul de masline este utilizat…

Cu ce sa inlocuiești uleiul din maioneza. Așa procedeaza marii chefi bucatari

16:05, 22.02.2024 - Maioneza este folosita de gospodine in prepararea mai multor bunatați. Aceasta poate fi cumparata de la magazin, dar este recomandat sa o faceți acasa. De cele mai multe ori, rețeta conține ulei, insa exista variante și fara. Cum se face maioneza fara ulei Maioneza este un amestec de ulei și oua, dar…


Ce parere ai despre aceasta stire?