Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai noi informații de la Formula 1. George Russell a primit Trofeo Bandini

Publicat:

Au aparut cele mai noi informații de la Formula 1! Iata ce fac cei mai cunoscuți piloți de curse din lume, in mega concursul difuzat și la Antena 1 și pe . a primit și va conduce masina Haas a lui Magnussen.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce despagubiri a primit familia lui Schumacher din partea unei publicatii care a publicat un interviu fals cu fostul campion F1

10:41, 23.05.2024 - Familia lui Michael Schumacher a primit despagubiri de 200.000 de euro din partea editorilor unei reviste care a publicat un „interviu” cu fostul pilot de Formula 1care a fost generat de inteligenta artificiala.

Formula 1: Max Verstappen, pole position in cursa sprint de la Miami - Rezultate dezamagitoare pentru Mercedes

08:50, 04.05.2024 - Nu a fost loc de surprize in calificarile pentru cursa sprint de Formula 1 de la Miami, Max Verstappen stabilind cel mai bun timp (1:27.641). Dezamagirile zilei au venit din partea monoposturilor Mercedes: George Russell va pleca al 11-lea in cursa de sambata, iar Lewis Hamilton al 12-lea.

Mercedes pregatește 150 de milioane pentru Max Verstappen! Olandezul a reacționat ferm: „Toto știe asta!”

17:56, 03.05.2024 - Max Verstappen (26 de ani), campionul en-titre din Formula 1, spune ca nici macar o oferta de 250 de milioane de euro anual nu l-ar tenta sa paraseasca Red Bull, daca asta ar presupune sa conduca un monopost cu care sa nu poata concura la primele poziții. Se vorbește din ce in ce mai mult despre posibilitatea…

FORMULA 1 Daniel Ricciardo a primit „ultimatum” de doua curse

10:05, 26.03.2024 - Daniel Ricciardo are doua curse pentru a-și schimba sezonul de F1 sau ar putea risca sa fie inlocuit de Liam Lawson pentru Marele Premiu de la Miami. The post FORMULA 1 Daniel Ricciardo a primit „ultimatum” de doua curse first appeared on Informatia Zilei .

Max Verstappen va pleca din in pole position si in Marele Premiu al Australiei

08:50, 23.03.2024 - Olandezul Max Verstappen (Red Bull) va porni de pe prima pozitie a grilei in Marele Premiu al Australiei, a treia etapa a Campionatului Mondial de Formula 1.Verstappen a fost in pole position si in primele doua etape ale sezonului, in Bahrain si Arabia Saudita, curse pe care le-a si castigat,…

Dat afara din Formula 1, pilotul rus Nikita Mazepin a primit o veste buna din partea Tribunalului UE

13:10, 20.03.2024 - ​Nikita Mazepin a fost dat afara din Formula 1 in luna martie a anului 2022, iar mai apoi a fost inclus pe lista de sanctiuni a UE din cauza asocierii sale cu tatal sau, magnatul Dmitri Mazepin. Miercuri, tribunalul UE i-a dat dreptate.

Cine este Carmen Montero Mundt, iubita lui George Russell. Cum s-a cunoscut cu pilotul Mercedes

15:55, 12.03.2024 - George Russell și Carmen Montero Mundt traiesc o frumoasa poveste de dragoste, fiind unul dintre cuplurile solide din padocul Formula 1™. Insa puțini știu cine este, de fapt, iubita pilotului Mercedes.

Debutul senzațional al tanarului pilot la Jeddah, in cockpitul Ferrari, a fost primit cu reacții elogioase: „Nici nu știu ce s-a intamplat in cursa!”

16:30, 11.03.2024 - Oliver Bearman, in varsta de 18 ani, a impresionat la prima sa apariție in Formula 1, conducand un monopost Ferrari și obținand locul 7, fiind ales „Driver of the Day”. Deși și-a indeplinit visul de a pilota in Formula 1 mai devreme decat se aștepta, el a ramas modest și surprins de succesul sau, menținandu-și...…


Ce parere ai despre aceasta stire?