Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai bune alimente cu rol antiinflamator. Te apara de bolile grave!

Publicat:

Dovleacul, fructele de padure si verdeturile sunt superalimente care ne feresc de bolile grave. Fa-ti o lista cu cele mai bune alimente cu rol antiinflamator pe care sa le pui pe masa!
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xi Jinping i-a spus lui Putin ca Rusia si China „vor apara dreptatea in lume”: „Suntem un bun exemplu pentru alte puteri”

09:10, 16.05.2024 - Presedintele chinez, Xi Jinping, i-a transmis, joi, la Beijing, omologului sau rus, Vladimir Putin, ca Rusia si China vor „apara dreptatea in lume”, a informat Ministerul Afacerilor Externe al tarii asiatice, citat de EFE, potrivit Agerpres.

Cine ne apara copiii de droguri? Avem psihologi doar „pe hartie”.

17:55, 23.04.2024 - Legalizarea unor droguri in unele tari nu a rezolvat problema traficului si consumului, care au crescut, iar in acelasi timp s-au inregistrat mai multe decese, a declarat Ministrul Familiei, Tineretului și Egalitații de Sanse, Natalia Intotero.

Scutirile de la impozitarea concediilor medicale, adoptate de guvern. Decizia ramane tot la mana medicilor

21:55, 09.04.2024 - Guvernul a aprobat, prin ordonanta de urgenta, scutirea de la plata cotizatiei asigurarilor de sanatate in indemnizatiile concediilor medicale pentru anumite categorii de pacienti. Este vorba de persoanele care sufera de afecțiuni grave, multe dintre ele incluse in programele naționale. „Principiul…

China: Atenție Filipine, sa nu apara cumva calul Troian!

17:46, 08.04.2024 - SUA, Japonia, Australia și Filipine au organizat, duminica, pentru prima data, exerciții militare comune in largul Marii Chinei de Sud. Presa filipineza a relatat, fara scrupule, ca practica celor patru țari este menita sa contrabalanseze China. Daca luam in considerare summitul SUA-Japonia-Filipine…

Mireasa. Cum se apara Liviu, dupa acuzațiile grave facute de mama Iulianei. Ce i-a spus concurentul Deliei: „Nu ma așteptam...” / VIDEO

20:20, 27.03.2024 - Iata cum se apara Liviu, dupa acuzațiile grave care i-au fost aduse in ediția trecuta a emisiunii Mireasa, la Antena Stars. Ce a spus concurentul Deliei, in urma declarațiilor facute de mama Iulianei.

Zodiile ce vor avea parte de o schimbare radicala in viața de echinocțiul de primavara: astrele vor fi in favoarea lor

13:45, 19.03.2024 - Iata care sunt zodiile care ar putea avea parte de aceasta schimbare semnificativa:Berbec (21 martie - 19 aprilie)Pentru nativii Berbec, echinocțiul de primavara poate fi un moment de renaștere personala și profesionala. Energia revigoranta a primaverii ii poate inspira pe acești nativi sa-și urmeze…

Premierul Marcel Ciolacu: „De ce a aparut subiectul Roșia Montana? Ca sa apara un partid. Uniți Salvam Roșia Montana s-a transformat in Uniți Salvam Romania și Cioloș era lider”

09:10, 05.03.2024 - Continue reading Premierul Marcel Ciolacu: „De ce a aparut subiectul Roșia Montana? Ca sa apara un partid. Uniți Salvam Roșia Montana s-a transformat in Uniți Salvam Romania și Cioloș era lider” at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?