Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai bune alimente care previn candida

Publicat:


Candida este o ciuperca a carei prezența în organismul uman depinde foarte mult de alimentația zilnica și deși nu este greu de depistat, aceasta poate avea o serie de efecte neplacute asupa corpului tau.

Printre efectele cauzate de aceasta ciuperca se numara: oboseala, infectii, dureri de cap, balonare, insomnie, eczema, alergii, pofte culinare, raceli frecvente.

, o experta în depistarea și tratarea candidei, a scris o carte pe aceasta tema și recomanda o serie de alimente, care incluse în dieta zilnica te ajuta sa scapi rapid de aceasta ciuperca.

1.…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Beneficiile consumului regulat de mango

11:41, 24.04.2024 - Mango este atat de popular, nutritiv și consumat pe scara larga in intreaga lume, incat a fost numit de unii oameni „regele fructelor”. Dulce și suculenta, pulpa sa galbena este delicioasa consumata ca atare, poate fi transformata in nectar sau suc, adaugata intr-un smoothie sau transformata intr-o…

Pachete cu alimente 2024: Cand vor primi romanii defavorizați ajutorul din partea statului și ce vor conține acestea

15:10, 11.04.2024 - Pachete cu alimente 2024: Cand vor primi romanii defavorizați ajutorul din partea statului și ce vor conține acestea Pachete cu alimente 2024: Cand vor primi romanii defavorizați ajutorul din partea statului și ce vor conține acestea Persoanele cu venituri reduse, familiilor cu copii sau celor care…

Teodora Stoica și tatal ei, Mihai Stoica, post prelungit de 72 de ore! Ce beneficii aduce aceasta abținere de la alimente: "Ajuta la..."/ VIDEO

12:15, 19.03.2024 - Teodora Stoica și tatal ei, Mihai Stoica, au luat o decizie importanta in viața lor. Cei doi au decis sa țina post prelungit de 72 de ore. Iata ce beneficii aduce aceasta abținere de la alimente!

3 alimente care conțin mangan și te ajuta sa slabești. Au numeroase beneficii pentru organism

23:50, 14.03.2024 - Trei alimente au un conținut mare de mangan și sunt foarte benefice pentru pierderea in greutate. Sunt recomandate de toți nutriționiștii, iar efectele pe care le au asupra organismului sunt uluitoare. Iata ce trebuie sa consumi.

Cand se bea ceaiul verde ca sa fie cu adevarat benefic

23:25, 04.03.2024 - Ceaiul verde este o bautura foarte indragita de catre iubitorii de ceaiuri, care pe langa gustul sau deosebit are și numeroase beneficii pentru sanatate. Aceasta bautura este recunoscuta pentru proprietațile sale nutritive, fiind bogata in antioxidanți, vitamine și minerale. Cu toate acestea, pentru…

Lituania ar trimite trupe in Ucraina doar pentru a-i ajuta pe soldații ucraineni sa se antreneze: „Nu ne-am lupta cu rușii”

20:10, 27.02.2024 - Lituania nu se opune in mod fundamental ideii de desfasurare de trupe terestre occidentale in Ucraina, a declarat marti ministrul Apararii, Arvydas Anusauskas, citat de agentia DPA, citata de Agerpres.

Stop risipei alimentare! Camera Deputaților a adoptat proiectul USR / Ce masuri va aduce noua lege

14:35, 20.02.2024 - Camera Deputatilor a adoptat, decizional proiectul de lege pentru stoparea risipei alimentare, o initiativa legislativa sustinita de USR. Consumatorii vor putea beneficia de preturi reduse la alimente inainte de data expirarii si va fi simplificata procedura prin care organizatiile neguvernamentale…

Alimente bogate in acid hialuronic. Ajuta-ți articulațiile sa se mențina tinere

17:30, 18.02.2024 - Acidul hialuronic este o substanța produsa in mod natural de corpul uman și se regasește in mai multe organe. Din pacate, se diminueaza in timp, odata cu inaintarea in varsta. Vestea buna insa este ca el poate fi asimilat prin intermediul alimentației.


Ce parere ai despre aceasta stire?