Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel mai sexy cuplu de la Hollywood se pregăteşte pentru PRIMUL COPIL

Publicat:

La scurt timp de la aniversarea a doi ani de casnicie, Justin si Jessica se pregatesc sa-si mareasca familia. , tanara de 32 de ani ar fi insarcinata cu primul ei copil, veste pe care atat ea, cat si pertenerul, au vrut sa o tina departe de presa.

Speculatiile au aparut insa de cateva saptamani, cand vedeta a fost surprinsa de paparazzi in tinute prin care se vedea o burtica in crestere. Potrivit apropiatilor, Jessica ar fi insarcinata in trei luni, scrie perfecte.ro.

"Va naste in Aprilie", a dezvaluit pentru Radar Online o sursa din anturajul cuplului Timberlake,…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Justin și Hailey Bieber vor deveni parinți! Soția celebrului cantareț este insarcinata / VIDEO

23:25, 09.05.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Justin și Hailey Bieber vor deveni parinți! Soția celebrului cantareț este insarcinata cu primul lor copil. Iata ce au postat cei doi soți pe rețelele de socializare, dar și cum au dat marea veste!

Proprietarul Formulei 1 se pregateste sa cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro (Financial Times)

10:30, 28.03.2024 - Liberty Media, compania care detine Formula 1, este pe punctul de a finaliza achizitionarea societatii spaniole Dorna Sport, proprietara MotoGP, pentru o suma de peste patru miliarde de euro, a dezvaluit miercuri ziarul Financial Times, citat de EFE, potrivit Agerpres. Potrivit unor surse apropiate…

Ramona Pauleanu este insarcinata pentru a doua oara. Partenerul prezentatoarei TV a transmis primul mesaj. „Sa speram ca totul este in regula”

17:05, 21.03.2024 - Ramona Pauleanu și avocatul Adrian Cuculis vor deveni din nou parinti, dupa ce in urma cu doi ani s-au nascut gemenii lor. Prezentatoarea TV este insarcinata in trei luni și jumatate.Prezenta ei in emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, a atras atenția prin simplul fapt ca sacoul verde pe care…

TRAGEDIA UNUI COPIL EROU Ucis in timp ce iși apara mama insarcinata de fostul iubit

11:25, 18.03.2024 - Chiar daca mama a supraviețuit, tragedia a lasat o amprenta profunda asupra intregii familii. The post TRAGEDIA UNUI COPIL EROU Ucis in timp ce iși apara mama insarcinata de fostul iubit first appeared on Informatia Zilei .

Caz șocant! Copil de 11 ani, ucis cu cuțitul in timp ce iși apara mama insarcinata de fostul iubit. Barbatul fusese eliberat din inchisoare cu o zi inainte de atac

17:41, 16.03.2024 - O crima neașteptata a avut loc, de curand, dupa ce un copil in varsta de 11 ani a incercat sa iși apere mama insarcinata de fostul iubit. La doar o zi dupa ce barbatul a fost eliberat din inchisoare, acesta a vrut sa ii ia viața fostei partenere, insa, din neatenție, l-a omorat pe fiul femeii.

Știrile Antena Stars. Cum se pregatește Laura Cosoi pentru venirea pe lume a celui de-al patrulea copil. Ce planuri are dupa ce va naște: ”Fiecare etapa inseamna ceva” / VIDEO

17:21, 22.02.2024 - Laura Cosoi urmeaza sa devina mama pentru a patra oara și este in culmea fericirii. Actrița are parte de momente ideale in familie, avandu-i pe cei dragi alaturi. Se pregatește pentru venirea pe lume a micuței sale, insa, este extrem de relaxata, avand multa experiența.


Ce parere ai despre aceasta stire?