Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel mai sănătos desert. Poate fi consumat în dietă, fără să te îngrași

Publicat:


Cu puțina ingeniozitate, ne putem prepara un desert sanatos acasa, evitând astfel riscul de a ne pune în pericol silueta. Lucrurile devin mai dificile pentru cei care țin dieta, fie ca își doresc sa își mențina greutatea, fie ca vor sa dea jos kilogramele în plus.


Vestea buna este ca inclusiv cei care țin dieta pot sa se rasfețe cu un desert pe cinste, fiind totodata sanatos și deci, benefic pentru organism.
Ciocolata neagra este considerata cel mai sanatos aliment dulce, iar aceasta poate fi folosita…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scapa de kilogramele in plus acumulate de Paște, rapid și sanatos cu dieta preferata a romanilor, validata de peste 35 de studii clinice!

15:45, 10.05.2024 - V-ați propus sa reveniți la o alimentație sanatoasa dupa o vacanța de Paste ingaduitoare si cu multe delicii culinare? Acum este momentul perfect, mai ales pentru ca se apropie si sezonul estival! Indiferent daca vreți sa va reluați obiectivele de dinainte de sarbatori sau v-ați stabilit pentru prima…

Cand poți manca dulciuri fara sa te ingrași. Trucul care te va ajuta sa te delectezi cu bunatați fara sa adaugi kilograme in plus

22:40, 09.05.2024 - Mancarea de dulciuri este unul dintre cele mai mari temeri ale oamenilor care incearca sa mențina o dieta sanatoasa. De fapt, mulți dintre noi simțim ca nu putem renunța la bunatațile pe care le indragim, in special in ceea ce privește dulciurile. Dar, conform specialiștilor, exista un secret pentru…

Cea mai cautata rețeta de desert de pe internet. Cum se prepara prajitura tavalita prin ciocolata și fulgi de cocos

11:11, 15.03.2024 - Rețeta unui desert a captivat atenția iubitorilor de dulciuri din intreaga lume. Este vorba despre delicioasa prajitura tavalita prin ciocolata și fulgi de cocos, a carei preparare este pe cat de simpla, pe atat de rafinata. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Un desert delicios pentru Ziua Internaționala a Femeii

11:10, 08.03.2024 - Pentru aceasta zi speciala de 8 martie, Ziua Internaționala a Femeii, ți-am pregatit o rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Este un desert delicios și perfect pentru aceasta zi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Care este cel mai sanatos tip de pește. Trebuie consumat cel puțin o data pe saptamana

14:15, 03.03.2024 - Peștele nu ar trebui sa lipseasca din dieta saptamanala nimanui. Specialiștii susțin ca peștele este un aliment care conține aminoacizii esențiali și un profil lipidic mult mai sanatos decat alte surse de proteine. Iata care este cel ami sanatos din de pește!

„Foarte fericit și sanatos” Roscoe Hamilton, cel mai celebru cațel de pe grila Formula 1™ are o dieta aparte

16:31, 01.03.2024 - Roscoe Hamilton este o figura comuna in weekendurile de Grand Prix Formula 1™. El are un milion de urmaritori pe instagram, insa fanii il vad des și pe profilul stapanului sau, celebrul pilot de Formula 1™ Lewis Hamilton.

Rețeta de prajitura cu mure și lamai. Un desert delicios și sanatos, de sezon

09:30, 29.02.2024 - Daca ai ramas in pana de idei și nu știi ce sa mai gatești pentru aceasta perioada din an, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam cea mai simpla rețeta pentru prajitura cu mure și lamai. Este un desert delicios și sanatos, de sezon. Iata de ce ingrediente ai nevoie…


Ce parere ai despre aceasta stire?