Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel mai penibil moment surprins ÎN DIRECT! O super actriță s-a scăpat pe ea: Invitaților li s-au umezit ochii de la miros (VIDEO)

Publicat:

Episod urât mirositor în timpul emisiunii TV "", a carei co-prezentatoare este nimeni alta decât celebra .

Aflata la o masa, alaturi de alte patru femei, actrița a eliberat gazele puturoase în timp ce cântareața Ashanti spunea ceva despre un vaccin, scrie jurnalul.ro

"Este vina acelor burritos de la micul dejun", a rabufnit Rosie O’Donnell, cealalta co-prezentatoare a emisiunii, moment în care cele trei invitate și publicul au izbucnit în râs.

"Ma simt mult…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

LIVE: Cine sunt artistii care vor urca pe scena NEVERSEA, intre 4-7 iulie la Constanta?

10:10, 09.05.2024 - Magia NEVERSEA revine pe litoralul romanesc La Constanta, pe 9 mai, organizatorii festivalului sustin o conferinta de presa la restaurantul The View din municipiu, unde se vor oferi informatii in exclusivitate despre noua editie a festivalului ndash; artistii din lineup si noua identitate.La conferinta…

Cu ce probleme de sanatate se confrunta Florin Piersic. Actorul a ajuns de pe scena direct pe masa de operație

10:55, 30.04.2024 - Florin Piersic a ajuns de urgența la spital la finalul unui spectacol. Actorul in varsta de 88 de ani a fost supus unei operații la spitalul din Cluj-Napoca și in prezent, este internat acolo.

Jessica Karlen, din Suedia, direct pe scena iUmor, cu un super moment de stand-up comedy, duminica, de la ora 20:00, la Antena 1. Delia: ,,Ești minunata, delicioasa, momentul tau a fost magic!”

15:40, 26.04.2024 - Ultima ediție de auditii iUmor o aduce pe scena umorului, direct din Suedia, pe Jessica Karlen, o organizatoare de festivaluri de comedie, care va prezenta un super numar de stand-up comedy, duminica seara, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

iUmor, 7 aprilie. Magicianul Robert Tudor vine cu un super show de magie, iar Nury Guney il impresioneaza pe Cheloo

14:05, 06.04.2024 - Cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, va fi deschisa de nimeni altul decat de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil. Duminica aceasta, cel de-al optulea episod iUmor il va avea ca invitat special pe Magicianul Robert Tudor,…

Prim-procurorul surprins noaptea in institutie cu o politista a scapat basma curata. Ce a stabilit Inspectia Judiciara

17:10, 20.03.2024 - Cosmin Pantea, seful Parchetului Beius, a scapat de ancheta disciplinara care viza si acuzatii de atitudini dictatoriale fata de colegii politistei si de fostul sef al Jandarmeriei Beius, inspectorii judiciari stabilind, fara sa-i audieze pe reclamanti, ca acesta nu a gresit cu nimic.

Șoc pe scena politica hunedoreana. Tiberiu Iacob Ridzi, prim-vicepreședintele PNL Hunedoara, a trecut la PSD

18:00, 13.03.2024 - Tiberiu Iacob Ridzi a devenit membru PSD. Astfel, Tiberiu Iacob Ridzi va candida la alegerile locale din partea Partidului Social Democrat. In ultima perioada, nu mai puțin de 5 primari PNL au trecut la PSD. Mișcarea lui Tiberiu Iacob Ridzi a surprins pe toata lumea. Potrivit unei OUG in vigoare,…

Un barbat a murit dupa ce a fost surprins de un incendiu de vegetatie scapat de sub control

19:46, 02.03.2024 - Un barbat in varsta de aproximativ 80 de ani a fost gasit mort, sambata, in zona unui incendiu de vegetatie uscata produs intre localitatile Dumbravita si Perisor din judetul Bistrita-Nasaud, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU).

Știrile Antena Stars. Razvan Popescu, surprins in direct de nașul Dan Negru și soția lui, Angela. Ce iși mai dorește omul de radio la 44 de ani / VIDEO

15:45, 20.02.2024 - Maine, Razvan Popescu implinește 44 de ani, dar a fost surprins in direct de nașul lui, Dan Negru, mai devreme. Prezentatorul TV este plecat in Franța, dar nu a putut rata acest moment important din viața finului. Și soția lui Razvan Popescu, Angela, i-a urat „La mulți ani!” in direct.


Ce parere ai despre aceasta stire?