Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel mai mare caz de corupţie în tenis! FBI-ul a intervenit: 135 de jucători au conexiuni cu mafia pariurilor

Publicat:

Tenisul este in stare de soc, dupa ce presa germana a demascat cel mai mare caz de coruptie de pana acum in istoria sportului alb, anuntand ca 135 de jucatori sunt implicati in trucarea de meciuri pentru pariuri. Un jucator german, nenumit, a facut dezvaluiri, iar pe lista s-ar afla si un jucator din actualul Top 30 mondial. Epicentrul retelei mafiei pariurilor: Armenia, tara care, in prezent, nu puncteaza cu vreun jucator in clasamentul mondial.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cutremur in Europa: Principalul motor al Germaniei se prabușește. La nivel mondial au aparut alți mari jucatori

20:41, 16.05.2024 - Producatorii germani de automobile, marcile emblematice ale celei mai mari economii europene, pierd cote de piața și genereaza randamente mai slabe pentru investitori decat concurenții lor globali, arata o noua cercetare realizata de platforma de tranzacționare și investiții eToro.

Boris Becker, despre Simona Halep: „Cred ca tenisul mondial are nevoie de ea”

23:50, 16.04.2024 - Fostul mare jucator german Boris Becker, prezent, marti, la Bucuresti, la premiera filmului documentar Nasty, a declarat ca tenisul mondial are nevoie de Simona Halep. „Ma bucur ca Simona a revenit, ca a iesit cu bine din aceasta intamplare, ca poate juca tenis din nou. Cred ca tenisul mondial are nevoie…

Boris Becker: Tenisul mondial are nevoie de Simona Halep

23:50, 16.04.2024 - Fostul mare jucator german Boris Becker, prezent, marti, la Bucuresti, la premiera filmului documentar Nasty, a declarat ca tenisul mondial are nevoie de Simona Halep, mentionand ea este o campioana si trebuie sa isi incheie cariera pe teren, potrivit Agepres.

Becker. Tenisul mondial are nevoie de Simona Halep

22:55, 16.04.2024 - Fostul mare jucator german Boris Becker, prezent, marti, la Bucuresti, la premiera filmului documentar  Nasty , a declarat ca tenisul mondial are nevoie de Simona Halep, mentionand ea este o campioana si trebuie sa isi incheie cariera pe teren. „Ma bucur ca Simona a revenit, ca a iesit cu bine din aceasta…

Fostul sef al biatlonului mondial Anders Besseberg a fost condamnat la trei ani si o luna de inchisoare pentru corupție

10:45, 13.04.2024 - Norvegianul Anders Besseberg, fost presedinte al Uniunii Internationale de Biatlon (IBU) intre 1992 si 2018, a fost condamnat, vineri, de justitia din tara sa la trei ani si o luna de inchisoare pentru coruptie in forma agravata.

Trei jucatori din Top 10 mondial, eliminați in optimi la ATP Miami / Tabloul sferturilor

08:55, 27.03.2024 - Prinicipalii patru favoriți ai turneului „ATP Masters 1000” de la Miami au obținut calificarea in faza sferturilor, dar au existat și trei jucatori din Top 10 mondial care au parasit competiția din Florida inca din optimi.

Antrenorul din NBA face dezvaluiri cutremuratoare despre mafia pariurilor: „Primeam amenințari pe telefon. Știau unde locuiesc, știau totul despe familia mea”

11:46, 21.03.2024 - J.B. Bickerstaff, antrenorul lui Cleveland Cavaliers, a facut dezvaluiri sumbre despre mafia pariurilor din NBA. Tehnicianul american povestit ce mesaje primea de la cei implicați. Bickerstaff a raportat conducerii NBA ca a primit amenințari din partea unor rețele de pariuri sportive, care pun sub semnul…

Daniel Pancu a anunțat lotul Romaniei U21 pentru meciul cu Armenia. Tavi Popescu, ignorat

13:45, 16.03.2024 - Daniel Pancu, selecționerul Romaniei U21, a anunțat lotul de 23 de jucatori pentru meciul cu Armenia, din preliminariile Campionatului European din 2025. Armenia U21 - Romania U21 are loc pe 26 martie, de la ora 13:00, liveTEXT pe GSP.ro Pancu a ales jucatori cunoscuți, cu minute in Liga 1 in acest…


Ce parere ai despre aceasta stire?