Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai sexy concurenta de la “Vocea Romaniei”, schimbare radicala de look! (FOTO, VIDEO)

Publicat:

Una dintre cele mai sexy si mai tinere concurente din al doilea sezon de la “” a avut parte de o schimbare spectaculoasa de look. Este vorba de . Ea a fost eleva lui , in concursul difuzat de . I-a impresionat pe toti cu vocea sa, insa, nu a [...] Cea mai sexy concurenta de la “”, schimbare radicala de look! (FOTO, VIDEO)

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Meteorologii ANM anunța o schimbare radicala a vremii: vom avea o perioada cu frig și ploi, in luna mai

11:05, 30.04.2024 - Meteorologii ANM anunta ca, de 1 Mai si de Paste, temperaturile vor fi usor mai ridicate decat cele obisnuite in aceasta perioada, in cea mai mare parte a tarii si ca vor fi ploi in regiunile sud-vestice, sudice si sud-estice, informeaza News.ro.Saptamana 29.04.2024 – 06.

Tesla renunța la a face mașini ieftine: decizia care a dus la aceasta schimbare radicala

07:45, 06.04.2024 - Tesla a anulat mașina ieftina promisa de mult timp, pe care investitorii se bazau pentru a impulsiona creșterea ca producator auto de masa, potrivit a trei surse cu cunoștințe despre acest subiect și a mesajelor companiei, consultate de Reuters, scrie Mediafax.

Vladimir Putin cere o schimbare „radicala” a politicii de imigrație in Rusia dupa atentatul terorist de la Moscova

19:40, 02.04.2024 - Președintele Vladimir Putin a cerut marți ca Moscova sa adopte o noua abordare privind migrația dupa ce tadjici care traiesc in Rusia au fost arestați pentru comiterea atentatului terorist de la sala de concerte Crocus City Hall din capitala rusa, relateaza Reuters, citat de hotnews.ro .

Zendaya, schimbare radicala de look!

16:25, 28.03.2024 - Zendaya (27 de ani) a fost prezenta marți la premiera noului ei film, „Challengers”, in Sydney, Australia. Vedeta, care are o avere de 22 de milioane de dolari, a purtat o rochie verde și a atras atenția cu o culoare mai deschisa a parului, noteaza click.ro. Ani la rand, vedeta a fost șatena și bruneta,…

FOTO Keanu Reeves și-a surprins fanii cu o schimbare radicala de look

16:35, 21.03.2024 - Actorul canadian Keanu Reeves și-a surprins fanii cu o schimbare radicala de „look”, el alegand sa renunțe la pletele cu care este cunoscut de ani de zile in favoarea unei tunsori scurte, relateaza revista People.

Nora de la Mireasa, sezonul 5, schimbare radicala de look. Cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 / FOTO

19:00, 12.03.2024 - Nora de la Mireasa, sezonul 5, a optat, de curand, pentru o schimbare radicala de look. Iata cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1! Fanii show-lui matrimonial au ramas placut surprinși cand au vazut imaginile publicate in mediul online de blondina.

De la brunet la blond platinat? Olga Barcari iți spune ce trebuie sa faci atunci cand te decizi sa faci o schimbare radicala la par 

12:20, 20.02.2024 - Ești in cautare de raspunsuri atunci cand vine vorba de culoarea parului tau, poate chiar sa-ți dorești o schimbare radicala?In primul rand, trebuie sa afli ce presupune aceasta schimbare din punct de vedere al responsabilitații tale pentru viitor. Orice culoare de par inseamna mai mult decat rezultatul…

Loredana Groza, schimbare radicala de look. Cum arata artista cu parul roz / FOTO

13:00, 07.02.2024 - Loredana Groza a vizitat salonul de infrumusețare și și-a facut o schimbare radicala de look. Artista le-a aratat fanilor ei de pe rețelele de socializare la ce schimbare a apelat de curand. Iata cum arata celebra cantareața cu parul roz!


Ce parere ai despre aceasta stire?