Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai PENIBILĂ apariţie a Angelei Merkel. Merkel este cel mai periculos lider după Hitler

Publicat:

pentru austeritate distruge Europa! Cancelarul german opreste cresterea si ne duce inspre depresiune economica. Revista britanica o considera pe Merkel liderul german cel mai periculos dupa Hitler.
 


Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scholz și Macron se intalnesc inaintea vizitei lui Xi Jinping

21:20, 02.05.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz se va intalni cu președintele francez Emmanuel Macron, joi seara, la Paris. Ei vor lua cina impreuna pentru a discuta despre politica Uniunii Europene in raport cu China. Discuția va avea loc cu cateva zile inainte de vizita in Europa a președintelui chinez. Cancelarul…

Jens Stoltenberg avertizeaza spionajul rusesc: NATO nu va fi descurajata sa susțina Ucraina

20:45, 26.04.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a calificat vineri drept „inacceptabile” activitațile de spionaj rusesc descoperite recent in Germania si Marea Britanie si a subliniat ca astfel de acte nu vor impiedica Alianta Nord-Atlantica sa-și continue sprijinul pentru Ucraina, relateaza Agerpres,…

'Ne apropiem periculos de un accident nuclear' la cea mai mare centrala din Europa, avertizeaza șeful AIEA

00:01, 16.04.2024 - "Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni seful Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, denuntand recentele atacuri asupra centralei nucleare ucrainene, scrie AFP.

Ministrul german al apararii l-a comparat pe Putin cu Hitler: „A spus ca nu se va opri nici dupa ce se termina razboiul din Ucraina”

10:45, 12.04.2024 - Ministrul german al apararii, Boris Pistorius, a comparat razboiul pe care Rusia il poarta impotriva Ucrainei cu anexarea teritoriului Sudeților din Cehoslovacia de catre Germania nazista in 1938 și a avertizat ca Europa trebuie sa se pregateasca de un atac la scara larga al rușilor.

Cancelarul german Olaf Scholz vine azi in Romania pentru discuții cu premierul Marcel Ciolacu

07:25, 06.04.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz are programata pentru sambata o vizita in Romania. El va fi primit de premierul Marcel Ciolacu si va participa la conferinta ocazionata de Intalnirea Liderilor Partidului Socialistilor Europeni.

Cancelarul german Olaf Scholz vine azi in Romania: tema discuțiilor pe care le va avea cu premierul Marcel Ciolacu

06:40, 06.04.2024 - Cancelarul federal Olaf Scholz are programata pentru sambata o vizita in Romania, urmand sa fie primit de premierul Marcel Ciolacu si sa participe la conferinta ocazionata de Intalnirea Liderilor Partidului Socialistilor Europeni, informeaza news.ro.

Președintele Lituaniei avertizeaza: la fel ca Hitler pe vremuri, Putin este un pericol pentru intreaga Europa

17:45, 14.03.2024 - Vladimir Putin „nu se va mulțumi cu Ucraina” in cazul in care ar ieși invingator in razboiul pe care il poarta impotriva acestei țari, a avertizat președintele lituanian Gitanas Nauseda.

Atacul cu ciocanul asupra lui Leonid Volkov, aliatul lui Navalnii, a fost probabil „organizat de Rusia”, spun serviciile secrete din Lituania

19:30, 13.03.2024 - Atacul care l-a vizat marti in capitala Lituaniei, Vilnius, pe Leonid Volkov, fosta mana dreapta a lui Aleksei Navalnii, liderul opozitiei ruse decedat in conditii suspecte in inchisoare, a fost probabil "organizat de Rusia", au transmis miercuri, 13 martie, serviciile lituaniene de informatii, citate…


Ce parere ai despre aceasta stire?