Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce trebuie să faci cu laptele înainte de a-l adăuga în piure. Doar așa iese cremos și foarte pufos

Publicat:

Marii chefi bucatari internaționali se folosesc de cele mai bune bune trucuri, pentru ca preparatele lor culinare sa fie mereu impecabile, de la gust, la aspect și la miros și prezentarea generala. Unul dintre secretele specialiștilor este prepararea unui aparent banal piure de cartofi. Ce ingredient secret trebuie adaugat, pentru ca textura lui sa fie […] The post Ce trebuie sa faci cu laptele inainte de a-l adauga in piure. Doar așa iese cremos și foarte pufos appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Filmul lui Ilie Nastase a fost lansat in cinematografe. Marii sportului romanesc, printre invitati. Ce a impresionat-o pe Andreea Esca: „Viata traita fara incrancenare”

19:46, 17.04.2024 - Filmul lui Ilie Nastase a fost lansat in cinematografe. Marii sportului romanesc, printre invitati. Ce a impresionat-o pe Andreea Esca Viata traita fara incrancenare Filmul documentar „NASTY” a facut furori printre romani „Eu stiu doar ca mi-am facut treaba mea. Melodia din film este «My way», adica…

Cum sa obții un piure de post cremos și delicios. Ingredientul care inlocuiește untul

13:00, 15.04.2024 - Fara unt și fara lapte un piure cremos și delicios pare imposibil de obținut. Și totuși, nu este. Chiar și in perioadele de post, grație unor anumite ingrediente, putem obține preparate foarte gustoase.

Cozonac mare și pufos dupa o rețeta veche de 170 de ani. Marii bucatari nu uitau niciodata de acest ingredient secret

10:50, 07.04.2024 - Dupa cum bine știe toata lumea, atat de Paște, cat și de Craciun, bunicile se grabeau sa faca cel puțin un cozonac mare și pufos, dar cum ar fi sa faci unul dupa o rețeta veche de 170 de ani, la care marii bucatari nu uitau niciodata de ingredientul secret? Cozonacul, nelipsita tradiție de Paște […]…

Ce este laptele de canepa și cum se folosește. Ieși pozitiv la marijuana daca il consumi?

21:55, 10.03.2024 - S-a facut lumina privind consumul de lapte de canepa. Ce este produsul folosit ca inlocuitor pentru laptele de vaca, cum se folosește in bucatarie, care este legatura lui cu marijuana și daca ieși pozitiv la testul anti-drog poți sa afli in randurile de mai jos. Ce este laptele de canepa Laptele de…

La ce șiretlic apelase Stela Popescu, din disperare ca lumea o credea soția lui Alexandru Arșinel și in realitate. O celebra actrița rupe tacerea EXCLUSIV

13:10, 02.03.2024 - Marii artiști Stela Popescu și Alexandru Arșinel au format, preț de 40 de ani, un cuplu de succes, in lumina reflectoarelor. Cum insa percepția unora era ca ei sunt casatoriți, și in viața reala, Stela Popescu, alintata ”Regina teatrului de revista”, a refuzat, la un moment dat, sa mai interpreteze…

Nu mai pune lapte sau apa in piure! Ingredientul care il face mult mai bun si mai cremos decat la restaurant

15:35, 01.03.2024 - Secretul celui mai bun piure de cartofi nu sta in lapte sau unt. Totul are legatura cu modul in care legi ingredientele intre ele, pentru a forma o compoziție cremoasa. Afla in randurile de mai jos ce trebuie sa pui in cartofi pentru ca rezultatul final sa fie ca la restaurant. Secretele unei porții…

Ingredientul secret care face piureul pufos. Greșelile pe care sa nu faci niciodata: strica preparatul rapid

15:51, 24.02.2024 - Este vorba despre unt. Acest ingredient il face pufos și da un gust aparte preparatului.De asemenea, pentru un piure perfect, este recomandat sa nu pui niciodata ingredientele reci in piure. Laptele sau untul trebuie adaugate la temperatura camerei sau puțin calduțe.  Un alt truc este legat de fierberea…

Ingredientul secret care face piureul pufos. Greșelile pe care sa nu faci niciodata: strica preparatul rapid

08:25, 24.02.2024 - Este vorba despre unt. Acest ingredient il face pufos și da un gust aparte preparatului.De asemenea, pentru un piure perfect, este recomandat sa nu pui niciodata ingredientele reci in piure. Laptele sau untul trebuie adaugate la temperatura camerei sau puțin calduțe.  Un alt truc este legat de fierberea…


Ce parere ai despre aceasta stire?