Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce TREBUIE SĂ FACĂ fiecare român. Cum îți pregătești kit-ul de supraviețuire în caz de cutremur

Publicat:

Sunt 11 obiecte pe care un om prevazator le va avea intotdeauna grupate intr-un rucsac. Ele formeaza kit-ul de supraviețuire in caz de calamitate. Inspirați de dezastrul produs luna trecuta de cutremurul din Amatrice (Italia) și de panica starnita de recentele seisme din nordul țarii noastre, pompierii timișoreni au umplut rețelele de socializare cu sfaturi utile in caz de dezastru. Ei spera ca banațenii sa invețe din timp ce sa faca in caz de necaz, pentru a fi mai ușor de salvat de sub daramaturi.

Reprezentanții ISU Banat prezinta pe rețelele de socializare &"kit-ul de surpaviețuire…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moarte misterioasa a unui muncitor roman din Italia! Unde l-au dus colegii pe barbatul decedat

19:00, 23.04.2024 - Moarte misterioasa a unui muncitor roman din Italia! Constantin, un barbat in varsta de 42 de ani, a fost gasit decedat de catre colegii lui de munca. Iata unde l-au dus aceștia pe barbatul care s-a stins din viața!

Un roman a murit in urma unei explozii la o hidrocentrala din Italia

08:55, 10.04.2024 - Un roman de 45 de ani este una dintre cele trei victime ale exploziei produse marți la o hidrocentrala din Italia. Citește și: Jucandu-se cu focul, copiii au declanșat un incendiu la Costești Potrivit agenției ANSA, cele trei persoane decedate in urma exploziei au fost identificate. Este vorba de un…

Roman din Italia, prins conducand pe contrasens, baut, fara permis și vorbind la telefon

20:50, 31.03.2024 - Un roman, de 28 de ani, din italia, a primit o amenda usturatoare și a ramas fara mașina dupa ce a condus beat, fara permis, pe contrasens și vorbind la telefon. Incidentul s-a produs sambata noapte, in jurul orei 1.00. Localnicii din Legnano, un orasel de langa Milano, au sunat la politie dupa ce au…

TRAGEDIE Șofer roman de TIR, mort in Italia, in timp ce incarca marfa in camion

11:16, 28.03.2024 - Reprezentanții biroului de Medicina a Muncii au fost și ei la locul tragediei și au constatat ca nu e vorba despre un accident de munca. The post TRAGEDIE Șofer roman de TIR, mort in Italia, in timp ce incarca marfa in camion first appeared on Informatia Zilei .

Roman de 26 de ani, mort intr-un accident rutier in Italia. Familia lui se pregatește sa il conduca pe ultimul drum: ”Te-ai stins in floarea tinereții”

09:45, 18.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Italia. Tanarul a murit la doar 26 de ani și a lasat in urma multe lacrimi și suferința. Familia lui se pregatește, acum, sa il conduca pe ultimul drum.

Dan Tanasa. Se pregateste o noua smecherie

17:15, 11.03.2024 - Cei din „coalitia terorii din Parlamentul Romaniei”, compusa din PSD si PNL, pregatesc o noua smecherie pentru acapararea puterii in stat, tot cu ajutorul UDMR, sustine purtatorul de cuvant al AUR Dan Tanasa. Dupa ce au modificat legea pentru a organiza alegerile prezidentiale mai devreme, acum „UDMR…

Un pictor roman a disparut fara urma in Italia, dupa ce a ieșit la intalnire cu o fata. Dupa 13 ani, familia lui spera sa fie in viața

12:36, 07.03.2024 - Caz șocant in Italia. Un pictor roman a disparut subit, dupa ce a ieșit la o intalnire cu o fata. De atunci, nimeni nu a mai reușit sa vorbeasca cu el. Familia lui il cauta fara incetare de 13 ani și tot ce spera este sa fie inca in viața.

Ciuca spune ca Guvernul pregatește masuri de reducere a cheltuielilor bugetare. Acestea vor fi stabilite in coaliție

17:25, 29.02.2024 - Presedintele PNL si al Senatului, Nicolae Ciuca, a declarat, joi, la Roman, ca guvernul va lua masuri de reducere a cheltuielilor bugetare, insa forma acestora va fi stabilita in cadrul coalitiei.


Ce parere ai despre aceasta stire?