Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce taine și comori ascund movilele din Moldova

Publicat:

, inclusiv Transnistria, din cele mai vechi timpuri a fost acoperit cu numeroase movile (curgane). Unele dintre ele s-au pastrat pina in zilele noastre. Cunoscutul arheolog moldovean, candidat in științe istorice , a declarat pentru de ce stramoșii moldovenilor au construit movilele și unde sint concentrate cele mai multe dintre acestea. ”Din

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Ce ascund agențiile despre cea mai populara destinație de vacanța a romanilor. Vlogger: „Așa ramaneți fara bani”

09:05, 05.04.2024 - Cunoscutul vloger Cosmin Avram dezvaluie lucruri mai puțin sau deloc cunoscute in Grecia, unele dintre ele trecute sub tacere inclusiv de agențiile de turism. Traficanții de droguri, talharii și bandele organizate ii lasa pe turiști fara bani

Chișinaul condamna activitațile electorale din Transnistria. Incident la secția de votare din Capitala

12:51, 17.03.2024 - Ministerul moldovean de Externe condamna ,,cu fermitate activitațile electorale neautorizate ale Rusiei pe teritoriul suveran al Republicii Moldova”, cu referire la regiunea separatista Transnistria. MAE moldovean a permis votul doar in incinta Ambasadei Rusiei la Chișinau.

Imagini in premiera din Transnistria. Cimitirul cu eroi antimoldoveni din centrul Tiraspolului: niște tipi imbracați in uniforma sovietica, puși in morminte supravegheate video

17:05, 09.03.2024 - Vizavi de statuia lui Lenin din Tiraspol, peste bulevardul pustiu și lat, sunt morminte. Sunt puse intr-un parc comemorativ  despre „martirii transnistreni”.  In pamant, inghesuiți intre dale de granit, au fost bagați primii cazuți in razboiul din 1992.

Șeful serviciului de informații al Moldovei dezvaluie planurile Rusiei de a perturba aderarea țarii la UE

16:00, 05.03.2024 - Șeful Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova (SIS), Alexandru Mustațea, a declarat ca Rusia va incerca sa intervina in alegerile prezidențiale și parlamentare și sa provoace conflicte sociale in Gagauzia și Transnistria pentru a compromite aderarea Moldovei la UE. Musteața a declarat…

(video) Maia Sandu a discutat cu Volodimir Zenenski, la Tirana: Ce mesaje au postat liderii, dupa intrevedere

09:51, 29.02.2024 - Președinta Maia Sandu și omologul sau ucrainean, Volodimir Zelenski, s-au intalnit miercuri la Tirana, unde a avut loc summitul Ucraina-Europa de Sud-Est. Liderii au discutat despre situația din Transnistria și incercarile Rusiei de a destabiliza Moldova.

Deputat de la Chișinau: "Cei din Transnistria au cerut ajutor Rusiei, instituțiilor europene și Crucii Roșii!"

14:56, 28.02.2024 - Lilian Carp, deputat in Parlamentul de la Chișinau, membru al Partidului Acțiune și Solidaritate, de guvernamant in Republica Moldova, a comentat la Antena 3 CNN inițiativa luata de politicienii de la Tiraspol.

Șeful spionajului ucrainean: Transnistria nu intenționeaza sa ceara alipirea la Rusia

09:11, 26.02.2024 - Șeful spionajului militar ucrainean, Kirilo Budanov, a declarat ca „Transnistria nu planifica sa solicite alipirea la Rusia”. Declarațiile au fost facute in cadrul forumului „Ucraina. Anul 2024”, noteaza Kiyv Independent.

Motive de ingrijorare pentru Romania? Transnistria ar urma sa ceara unirea cu Rusia: „Putin va anunța acest lucru”

15:40, 22.02.2024 - Republica separatista Transnistria ar urma sa solicite Moscovei alipirea regiunii separatiste la Federatia Rusa, informeaza joi Deschide.md, citand o declaratia facuta de opozantul transnistrean Ghenadie Ciorba, citat de INFOTAG.


Ce parere ai despre aceasta stire?