Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce spun soldații ucraineni despre posibilitatea demiterii generalului Zalujnîi? Zelenski vrea „energie proaspătă”

Publicat:

Comandantul șef al armatei ucrainene, generalul , este considerat un erou de catre majoritatea ucrainenilor datorita victoriilor uluitoare din 2022, care prevaleaza asupra contraofensivei de anul trecut ce nu s-a ridicat la nivelul așteptarilor.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 775. Zelenski: Ucraina pierde razboiul daca ajutorul de zeci de miliarde din SUA nu este aprobat de Congres

13:45, 08.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 775. Soldații ucraineni acuza atacuri cu gaze efectuate "aproape zilnic" de ruși pe linia frontului, in timp ce trupele Moscovei incearca sa-i disloce de pe pozițiile defensive, relateaza presa internaționala.

Romania are posibilitatea de a deveni exportator de energie verde pentru țarile din Europa

13:00, 28.02.2024 - Romania poate deveni exportator de energie verde pentru tarile din Europa, in conditiile in care o parte din aceste state nu-si pot indeplini obligatiile, a declarat directorul general E-Infra.

Soldații ucraineni sunt disperați! Sirski, noul comandant al armatei, are reputatia de 'macelar' (Politico)

23:15, 09.02.2024 - Soldații ucraineni sunt disperați! Sirski, noul comandant al armatei, are reputatia de 'macelar' (Politico)Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a vrut sa dea o noua viata armatei sale prin numirea generalului Oleksandr Sirski in functia de comandant-sef, dar multi dintre militari au reactionat…

Reacția generalului Zalujnii dupa inlaturarea sa de la conducerea armatei ucrainene: explicațiile lui Zelenski

15:25, 09.02.2024 - Strategia armatei ucrainene trebuie sa se „schimbe și sa se adapteze” in fața invaziei rusești care dureaza de aproape doi ani, a recunoscut joi generalul Valeri Zalujnii, demis din funcție și inlocuit cu generalul Oleksandr Sirskii.

Volodimir Zelenski l-a concediat pe șeful armatei ucrainene, Valeri Zalujnii

07:50, 09.02.2024 - Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, l-a concendiat, joi seara, pe șeful militar al armatei ucrainene, generalul Valeri Zalujnii. Cei doi au avut o disputa de mai multe saptamani. Posibilitatea demiterii lui Zalujnii a fost una dintre temele principale in ultimele saptamani, in condițiile unei…

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 715 | Atac cu drone lansat de ruși asupra infrastructurii civile din Odesa

07:20, 08.02.2024 - Forțele ruse au atacat noaptea trecuta cu drone orașul Odesa, lovind un bloc neterminat cu mai multe etaje, precum și cladirea unei instituții de invațamant, a informat guvernatorul regiunii Odesa, Oleh Kiper. Potrivit acestuia, nu au fost raportate victime in urma atacului.07:1008-02-2024Atac cu drone…

Prima demisie la Kiev, dupa ce Zelenski a vorbit despre o resetare a conducerii țarii: „E nevoie de energie proaspata”

09:06, 06.02.2024 - General-maior al Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU), Iulia Laputina, 56 de ani, ministrul afacerilor veteranilor din Ucraina, și-a inaintat demisia, luni, 5 ianuarie, a transmis președintele Radei Supreme, Ruslan Stefanciuk informeaza Ucrainska Pravda, potrivit libertatea.ro .

De ce a cedat Zelenski in privința demiterii generalului Zalujnii

12:50, 31.01.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a incercat sa il destituie pe comandantul șef al armatei, generalul Valeri Zalujnii, dar acesta a refuzat sa isi paraseasca postul si nu s-au gasit doritori sa ii ia locul.


Ce parere ai despre aceasta stire?