Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce și-au spus Theo Rose și Lia Bugnar, după ce artista a confirmat relația cu Anghel Damian. Cele două au avut o discuție: ”Își iubește...”

Publicat:

Vestea ca și formeaza un cuplu a fost surprinzatoare pentru toata lumea, insa mai impresionat de atat a fost faptul ca cei doi lucreaza impreuna cu , fosta iubita a regizorului. Artista a dezvaluit ce și-au spus cele doua și care a fost discuția dintre ele, dupa ce relația ei cu a fost confirmata! a fost ferma in decizii”

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce relație are Alex Leonte cu Theo Rose dupa desparțire. Iubita lui a rupt tacerea: „El s-a purtat pana in prezent cu respect la adresa ei”

10:35, 14.04.2024 - Alex Leonte și Theo Rose au format un cuplu timp de cinci ani de zile. S-au desparțit in urma cu aproximativ doi ani, dar au o relație buna in continuare, el și-a refacut viața alaturi de Manuela Lupașcu, iar ea de Anghel Damian. Inainte sa aiba o relație cu actorul Anghel Damian, alaturi de care a…

Theo Rose a facut lumina! Artista a vorbit despre inceputul relației cu Anghel Damian. Cum s-au petrecut lucrurile, de fapt: „A zis ca el a plecat din relația...”

13:51, 12.04.2024 - Theo Rose a facut lumina! Artista a vorbit pentru prima data despre inceputul relației cu Anghel Damian. Fanii au fost foarte curioși sa afle totul, iar ea a a dat acum explicații despre acest aspect important din viața ei! Iata cum s-au petrecut lucrurile, de fapt!

Cand vor face nunta Theo Rose și Anghel Damian. Cine va canta la marele eveniment din viața lor: „Planuim sa...”

15:55, 03.04.2024 - Theo Rose a vorbit despre nunta cu Anghel Damian. Cantareața a marturisit cand va avea loc marele eveniment din viața ei, dar a și oferit cateva detalii despre petrecere. Iata cine va canta la nunta artistei cu regizorul!

Cine cedeaza primul in relația artistei Theo Rose cu Anghel Damian. Cum fac cei doi indragostiți sa se impace: „Atunci cand cearta...”

14:40, 03.04.2024 - Theo Rose a vorbit despre relația frumoasa pe care o are cu Anghel Damian. Artista a spus exact cine cedeaza primul atunci cand se cearta. Iata cum fac cei doi indragostiți sa se impace, dar și ce a declarat cantareața!

Theo Rose, mama pentru a doua oara?

10:20, 03.04.2024 - Theo Rose, mama pentru a doua oara? Theo Rose și Anghel Damian formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Dupa ce s-au cunoscut la castingul pentru serialul Clanul, cei doi s-au indragostit treptat. Relația lor a evoluat frumos și foarte rapid, iar in vara anului trecut…

VIDEO. Theo Rose și Anghel Damian, despre povestea lor de dragoste. “Formula noastra va fi de cinci”

19:55, 22.03.2024 - Prezenți in podcastul “Fain și Simplu” al lui Mihai Morar, Anghel Damian și Theo Rose au vorbit despre relația dintre ei, despre trecut, prezent și viitor, dar și despre etapele de parinți prin care au trecut. Theo Rose a dezvaluit detalii din relația pe care o țin departe de ochii lumii, precum gesturile…

Cat de mare a crescut fiul cantareței Theo Rose și al lui Anghel Damian. Baiețelul artistei are 9 luni / FOTO

23:50, 20.03.2024 - Theo Rose se bucura zilnic de creșterea și educația micuțului Sasha Ioan. Fiul celebrei cantarețe are acum 9 luni, iar ea este foarte mandra de el. Iata cat de mare a crescut baiatul artistei și al lui Anghel Damian!

Theo Rose s-a desparțit de Alex Leonte, dupa ce Anghel Damian i-a marturisit ca nu mai este cu Lia Bugnar. Detalii neștiute despre inceputul relației lor: „Era o tensiune”

09:45, 31.01.2024 - Theo Rose și Anghel Damian formeaza un cuplu de aproximativ doi ani, insa puțini sunt cei care știu cum a inceput povestea lor de dragoste. La inceput, cuplul a starnit multe controverse, pentru ca se știa ca amandoi sunt implicați in alte relații.In prezent, Theo Rose și Anghel Damian formeaza unul…


Ce parere ai despre aceasta stire?