Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Ce seară minunată”, pentru Ion Suruceanu: Celentano de Moldova își sărbătorește ziua de naștere

Publicat:

Interpretul de muzica ușoara, artist al Poporului și deținator al , , numit și „Celentano de Moldova” iși sarbatorește astazi cea de-a 73 aniversare, scrie SHOK .md.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Bibi iși sarbatorește ziua de naștere. Cantareața a implinit 22 de ani / FOTO

13:40, 10.05.2024 - Este zi de sarbatoare in showbiz-ul romanesc și asta pentru ca Bibi iși sarbatorește ziua de naștere. Cantareața a implinit frumoasa varsta de 22 de ani. Iata cum petrece artista aceasta zi speciala, dar și ce fotografii a publicat pe rețelele de socializare!

Larisa Popova, una dintre cele mai valoroase sportive din Moldova, iși sarbatorește ziua de naștere

20:15, 09.04.2024 - Una dintre cele mai valoroase sportive ale Moldovei, Larisa Popova, iși sarbatorește astazi ziua de naștere, noteaza Noi.md. In 1980, avea sa devina prima femeie din tara noastra medaliata cu aur la Jocurile Olimpice, informeaza Comitetul Național Olimpic și Sportiv (CNOS). Nascuta pe 9 aprilie 1957…

Mihai Petre iși sarbatorește ziua de naștere! Ce mesaj de dragoste i-a transmis soția lui, Elwira Petre: ”Barbatul vieții mele”

13:35, 28.03.2024 - Mihai Petre iți sarbatorește ziua de naștere! Dansatorul petrece aceasta zi importanta alaturi de familia lui. Elwira Petre și-a emoționat soțul inca de la primele ore ale dimineții, cu un mesaj emoționant de iubire. Iata ce urare i-a facut intr-un moment special!

Soacra lui Tzanca Uraganu iși sarbatorește ziua de naștere. Cum arata mama Alinei Marymar: „Te iubim...” / FOTO

16:45, 24.03.2024 - Motiv de bucurie in familia lui Tzanca Uraganu! Soacra celebrului cantareț iși sarbatorește astazi ziua de naștere. Cum arata mama Alinei Marymar. Mesajul emoționant postat pe o rețea de socializare.

Știrile Antena Stars. Oana Lis iși sarbatorește ziua de naștere! Cum a reușit Viorel Lis sa o faca sa uite de suparari: „Am fost puțin trista” / VIDEO

21:20, 19.03.2024 - Oana Lis are motive sa radieze de bucurie! Vedeta iși sarbatorește astazi ziua de naștere. Cum a reușit Viorel Lis sa o faca sa uite de suparari. Ce a marturisit soția fostului primar, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Bebeluș din Moldova, mort la naștere, in Italia! Mama fetiței face acuzații grave impotriva medicilor

15:01, 28.02.2024 - O tragedie cutremuratoare a avut loc intr-un spital din Italia, unde o tanara mama moldoveanca a pierdut și-a pierdut copilul la naștere. Acuzații grave sunt indreptate catre personalul medical, in urma unui adevarat calvar trait de mama copilului.

Mihai de la Mireasa iși sarbatorește ziua de naștere! Hatice, mesaj romantic pentru soțul ei: ”Țin sa iți mulțumesc…”

12:05, 23.02.2024 - Zi de sarbatoare in familia Mireasa! Mihai din sezonul 7 iși aniverseaza ziua de naștere! Hatice a profitat de acest moment special și i-a amintit soțului ei cat de mult il iubește și il apreciaza! Iata ce mesaj romantic i-a transmis fosta finalista lui Mihai!

Cunoscuta cintareața de muzica populara Valentina Cojocaru, omagiata astazi

12:46, 20.02.2024 - Cunoscuta cintareața de muzica populara Valentina Cojocaru, Artista a Poporului, deținatoare a „Ordinului Republicii”, a implinit astazi 77 de ani. S-a nascut la 20 februarie 1947 in satul Ciuciulea, judetul Balti, astazi raionul Glodeni. In 1964, a absolvit Școala Pedagogica din Calarasi, clasa muzicala…


Ce parere ai despre aceasta stire?