Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce se întâmplă pe piaţa imobiliară din Moldova şi cine cumpără apartamentele în Capitală

Publicat:

CHISINAU, 8 iul — Sputnik. Deja de mai multi ani, în tara noastra se înregistreaza o tendinta îngrijoratoare: tot mai multi moldoveni îsi vând locuintele si pleaca peste hotare, multi — pentru totdeauna.

În acest context, este interesanta evolutia preturilor la imobile în , în special în Capitala. Expertul în domeniul imobiliar a comentat aceasta situatie pentru , facând si unele pronosticuri.

Potrivit expertului, numarul moldovenilor care îsi…

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Piața imobiliara din Moldova: Care sint ultimele tendințe in capitala

09:45, 27.05.2024 - La finele trimestrului I 2024, prețul de oferta pentru bunurile imobile rezidențiale din municipiul Chișinau a inregistrat o majorare accelerata comparativ cu situația din trimestrul precedent. Potrivit BNM, indicele prețului imobilului rezidențial (RPPI), la situația de raportare, a inregistrat valoarea…

Scumpiri masive pe piața imobiliara

18:16, 08.05.2024 - Apartamentele noi s-au scumpit cel mai mult in Bucuresti, inregistrand un avans cu circa 17% fata de aceeasi perioada a anului trecut, arata o analiza realizata de site-ul Imobiliare.ro. „Piata imobiliara da semne de revenire inca din toamna anului trecut. Primavara aceasta surprinde insa in ceea ce…

Piața imobiliara din București a explodat in primele trei luni ale anului: Prețurile vor crește!

13:55, 25.04.2024 - Numarul locuintelor vandute in Bucuresti a crescut in primul trimestru al anului cu 18% fata de aceeasi perioada din 2023, in timp ce la nivel național cererea s-a majorat cu 19%, potrivit companiei de consultanta imobiliara Colliers.

Piata imobiliara, intr-o continua schimbare. Bucuresti devine atractiv pentru romani

11:06, 12.04.2024 - Piata imobiliara e intr-o continua schimbare, iar Capitala devine tot mai atractiva in materie de locuinte. Conceptul orasului de 15 minute e in topul preferintelor noilor locatari, care vor sa aiba totul la indemana.

Suportul pentru o piața a muncii mai incluziva in Moldova

13:20, 08.04.2024 - Nicolas Schmit, Comisarul European pentru locuri de munca și drepturi sociale, impreuna cu Directorul General al Organizației Internaționale a Muncii (OIM), Gilbert Houngbo, intreprind o vizita de lucru la Chișinau, in perioada 10-11 aprilie, la invitația Ministrului Muncii și Protecției Sociale, Alexei…

Harta imobiliara de inceput de primavara: In ce cartiere au crescut și unde au scazut prețurile pentru locuințele de vanzare și chiriile din Cluj (Analiza imobiliara)

10:11, 06.04.2024 - Continue reading Harta imobiliara de inceput de primavara: In ce cartiere au crescut și unde au scazut prețurile pentru locuințele de vanzare și chiriile din Cluj (Analiza imobiliara) at Info real.

Premierul Belgiei vine maine intr-o vizita la Chișinau: Accesul in unele locuri publice din capitala va fi limitat

18:20, 02.04.2024 - Prim-ministrul Belgiei, Alexander De Croo, se va afla maine, 3 aprilie, intr-o vizita de lucru in Republica Moldova, pentru o intrevedere cu președinta Maia Sandu. Astfel, Primaria municipiului Chișinau informeaza ca va fi limitat temporar accesul persoanelor in anumite locuri publice din capitala.

Nebunie pe piața imobiliara: Prețurile apartamentelor din Oradea a explodat

04:01, 08.03.2024 - Un nou record pe piața rezidențiala este doborat in Cluj-Napoca unde apartamentele se și vand cel mai greu. In același timp,noul val de majorari propulseaza Oradea in fața Timișoarei. Craiova și Sibiu devin orașe tot mai scumpe, in timp ce Iași ajunge cel mai ieftin mare centru regional din Romania.…


Ce parere ai despre aceasta stire?