Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce se întâmplă dacă pui coajă de portocală în borcanele cu murături. Trucul folosit de gospodinele din Moldova

Publicat:

Ce se intampla daca pui coaja de portocala in borcanele cu muraturi? Ei bine, acesta este un truc cunoscut de gospodinele iscusite, care folosesc aceasta rețeta de zeci de ani! Vezi in randurile de mai jos exact ce trebuie sa faci! Ce se intampla daca pui coaja de portocala in borcanele cu muraturi Atunci cand vine vorba de conservarea legumelor, muraturile reprezinta o alegere populara in bucataria romaneasca. Acestea aduc un gust minunat și o aroma unica in orice masa, mai ales pe timpul iernii. Dar ce se intampla daca adaugi un ingredient neobișnuit in borcanele tale de muraturi? Coaja de portocala

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Socata - bautura minune a primaverii: intarește sistemul imunitar și te ajuta sa slabești. Rețeta tradiționala

22:10, 25.04.2024 - Socul este un remediu natural impotriva tusei, a rinitei, faringitei și bronșitei, iar socata ne ajuta sa invingem bacteriile și virușii, dar și sa scapam de kilogramele in plus.Socata, bautura care alunga bacteriile și virușii, dar și kilogramele in plusSocata, bautura delicioasa, preparata din florile…

Sarmale manastirești de post. Ingredientul secret folosit de maicuțe: vei obține o mancare plina de savoare

21:25, 15.04.2024 - Un secret bine pazitPuține gospodine știu secretul sarmalelor de post manastirești. Ingredientul magic care confera acea savoare aparte este stafida sau prunele uscate, o adaugare neobișnuita, dar extraordinar de delicioasa. In special in manastirile din Bucovina și Moldova, acest ingredient secret…

Ce adauga gospodinele din Transilvania in fasolea batuta de post pentru un gust divin. Ingredientul secret care o transforma intr-un deliciu

21:55, 13.04.2024 - Fasolea batuta este unul dintre cele mai iubite preparate de post, care se pregatește rapid și pentru care nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Unul, insa, face minuni cu acest fel de mancare și ii da un gust de-a dreotul special. Ce trebuie sa adaugi ca sa iasa ca la carte. Rețeta speciala de […]…

Ardei umpluti de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop. Ingredientul secret pentru un gust unic

08:25, 26.03.2024 - Ardei umpluți de post. Ingrediente:7 ardei grasi1 ardei2 morcovi2 cepe150 g orez3 rosiiboia de ardei dulcepiper, sare50 ml ulei1 lingura de faina1 lingurita de vegetapatrunjel Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești Ardei umpluți de post. Mod de preparare: Ardeii…

Cea mai gustoasa zacusca. Ce trebuie sa faci cu legumele inainte de a le cali: trucul lui Radu Anton Roman

14:20, 22.03.2024 - Zacusca este un preparat extrem de indragit in bucataria romaneasca. El se pregatește toamna, de obicei, insa este la mare cautare și in perioadele de post de peste an.In cartea sa ”Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, Radu Anton Roman a explicat, pas cu pas, modul de preparare al zacuscai.Ingrediente…

Ce sa presari peste mucenici dupa ce ii scoți din cuptor. Trucul celor mai iscusite gospodine

13:40, 07.03.2024 - A venit momentul in care pregatim cei mai buni mucenici. Este un desert indragit de toata lumea, iar rețeta este diferita in funcție de zona țarii. Rezultatul este mereu foarte gustos, mai ales daca presarați un anumite ingredient dupa ce ii scoateți din cuptor. Cu ce sa presari mucenicii pentru un…

Rețeta prajiturii cu malai a la chef Florin Dumitrescu. Ingredientul secret care o transforma in delicatesa

19:00, 28.02.2024 - Florin Dumitrescu, fostul component al indragitei emisiuni „Chefi la Cuțite”, ne ademenește cu o rețeta delicioasa de prajitura cu malai. Preparatul, cel mai probabil, te duce cu gandul la copilarie, dar reinterpretarea este facuta intr-un stil inconfundabil a la Chef Dumitrescu. Un desert ușor de facut,…

Rețeta prajiturii cu malai a la chef Florin Dumitrescu. Ingredientul secret care o transforma in delicatesa

19:35, 27.02.2024 - Florin Dumitrescu, fostul component al indragitei emisiuni „Chefi la Cuțite”, ne ademenește cu o rețeta delicioasa de prajitura cu malai. Preparatul, cel mai probabil, te duce cu gandul la copilarie, dar reinterpretarea este facuta intr-un stil inconfundabil a la Chef Dumitrescu. Un desert ușor de facut,…


Ce parere ai despre aceasta stire?