Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce se întâmplă dacă bei trei cești de cafea pe zi?

Publicat:

Milioane de oameni iși incep ziua cu o ceașca de cafea tare. Pe langa fapul ca iți da energie și te ajuta sa te concentrezi, cercetatorii au descopert ca aceasta bautura populara mai are un beneficiu uimitor. Daca bei intre trei și cinci cești pe zi, iți scazi riscul de a face Alzheimer cu pana la 20%, potrivit unui studiu publicat de Institutul de Informații Științifice despre cafea, din .Experții de la de Alzheimer avertizeaza insa ca nu exista suficiente dovezi in acest sens și ca e nevoie de mai multe teste.Sunt 115,4 milioane de oameni cu Alzheimer in intreaga…

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

VACCINURI Marea Britanie refuza sa semneze tratatul global privind vaccinurile

13:51, 15.05.2024 - Marea Britanie refuza sa semneze acordul Organizației Mondiale a Sanatații privind pandemia, deoarece țara spune ca ar trebui sa renunțe la o cincime din vaccinurile sale, a relatat Telegraph, preluat de Agerpres. The post VACCINURI Marea Britanie refuza sa semneze tratatul global privind vaccinurile…

Harțuirea cibernetica, o problema care ii afecteaza cel mai mult pe copiii noștri

20:35, 01.05.2024 - Harțuirea cibernetica – o situație fara precedent Un nou studiu arata ca numarul de cazuri ale victimelor harțuirii cibernetice a crescut semnificativ. Iar aceasta vizeaza in special copiii de varsta școlara. In Romania, fetele de 13 ani sunt cel mai frecvent afectate de acest fenomen, precizeaza studiul…

Revoluționar! Un simplu test de sange ar putea identifica milioane de persoane care raspandesc o boala mortala fara sa știe

16:45, 25.03.2024 - Un test de sange care ar putea identifica milioane de persoane care raspandesc tuberculoza (TBC) fara sa știe este aproape de a fi dezvoltat, oferind o speranța majora pentru combaterea acestei boli mortale. Cercetatorii de la Universitatea din Southampton au identificat un grup de șase markeri biologici…

STUDIU alarmant: Bauturile dietetice cresc riscul de fibrilație atriala - Ce recomanda experții

06:05, 20.03.2024 - Doi litri de sucuri indulcite in mod artificial, pe saptamana, cresc riscul cu 20% de a dezvolta fibrilație atriala, adica o bataie neregulta a inimii, relateaza CNN. Potrivit unui studiu citat de CNN, riscul de apariție al fibrilației atriale crește cu 20% in cazul persoanelor care consuma doi litri…

Ziua Mondiala a Obezitații - 400 de milioane de copii din intreaga lume vor trai cu obezitate in 2035 ! Afla ce mananci ! Fii informat !

12:06, 04.03.2024 - Astazi, 4 martie, marcam Ziua Mondiala a Obezitații, ce are ca scop conștientizarea in randul consumatorilor cu privire la orientarea catre un stil de viața sanatos bazat pe o alimentație echilibrata, mai ales din perspectiva unei creșteri accelarate, la nivel mondial și european, a ratei de obezitate…

Fumatul modifica sistemul imunitar

00:41, 26.02.2024 - Anual, tutunul ucide peste opt milioane de oameni la nivel global, potrivit datelor Organizației Mondiale a Sanatații. Iar cei care nu mor din cauza fumatului se aleg cu diferite boli din cauza acestui viciu. Urmele pe care le lasa fumatul asupra sanatații chiar și dupa renunțarea la tutun sunt adanci…

Predicții infricoșatoare ale Inteligenței Artificiale despre al Treilea Razboi Mondial. Milioane de oameni ar muri

20:05, 19.02.2024 - Milioane de oameni ar putea fi uciși, daca un al Treilea Razboi Mondial ar debuta in lume. Un program de Inteligența Artificiala a facut predicții infricoșatoare despre situația in cauza. Temerile in mediul online au escaladat dupa zvonurile ca armele nucleare americane ar putea fi mutate in Marea Britanie.…

Un nou antibiotic sintetic, dezvoltat de Harvard, ar putea salva milioane de oameni de la infectii mortale

18:35, 18.02.2024 - Cresomicina, un compus inovator, a furnizat rezultate promitatoare impotriva tulpinilor de bacterii care sunt rezistente la medicamentele existente prezent, potrivit news.ro Rezistenta antimicrobiana (RAM) apare atunci cand bacteriile evolueaza intr-un mod care face ca antibioticele traditionale…


Ce parere ai despre aceasta stire?