Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce scriu publicațiile internaționale despre acuzarea lui Kovesi și șansele de a obține șefia Parchetului European

Publicat:

Publicațiile internaționale , și scriu despre situația actuala a Laurei Codruța Kovesi de a mai prelua șefia , crticand aspru Guvern PSD. Jurnaliștii italieni de la „” relateaza despre situația Laurei Codruța Kovesi, candidatul ...

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iohannis, despre sansele la sefia NATO: „Nu voi divulga aceste pozitii”

15:06, 23.04.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, despre sansele la sefia NATO si prezenta sa pe lista scurta pentru presedintia Comisiei Europene ca despre sustinerea in spatele usilor inchise, inseamna ca in limbaj diplomatic nu se vorbeste in public si nu va divulga aceste pozitii. Sursa articolului:…

Iohannis, despre șefia NATO: Desemnarea se face prin consens. Mai e cale lunga

18:50, 11.04.2024 - Pana cand nu se obține unanimitate nu se va va hotari absolut nimic și pana atunci mai e cale lunga, spune Klaus Iohannis, care precizeaza ca desemnarea secretarului general se face prin consens, iar consensul se obține prin negocieri.

Chefi la cuțite și Chef Richard Abou Zaki, in presa italiana. Ce scriu jurnaliștii Gambero Rosso despre show-ul culinar

16:25, 10.04.2024 - "Richard Abou Zaki este noul star al televiziunii romanești", scrie presa italiana despre juratul Chefi la Cuțite. Show-ul culinar și ascensiunea tanarului bucatar sunt analizate atent de Gambero Rosso, publicație culinara de prestigiu din Peninsula Italica.

Iohannis, despre candidatura la sefia NATO: Nu intentionez nici sa ma retrag, nici sa negociez altceva. Șansele mele sunt rezonabile

18:50, 03.04.2024 - El a mai precizat ca a vazut ca alti oficiali straini au anuntat sustinerea pentru premierul olandez Mark Rutte, pentru aceasta pozitie, insa considera in continuare ca sansele sale sunt rezonabil.

Reacția presei internaționale dupa ce Iohannis a anunțat ca vrea șefia NATO: "Trebuie sa-l infrunte pe candidatul preferat de SUA!"

11:10, 13.03.2024 - Dupa ce și-a confirmat oficial candidatura la șefia NATO, președintele Klaus Iohannis și-a prezentat viziunea sa pentru viitorul alianței militare, intr-un editorial aparut in publicația Politico.

Analistul politic Cristian Pirvulescu, despre anunțul președintelui privind candidatura pentru șefia NATO: „Iohannis și-a facut calcule. Sunt foarte bune sansele in competitia pentru functia de secretar general NATO”

19:46, 12.03.2024 - Analistul politic Cristian Pirvulescu este de parere ca sunt „foarte bune” sansele presedintelui Klaus Iohannis in competitia pentru functia de secretar general al Aliantei Nord-Atlantice.

La doi ani dupa razboi, serviciile secrete rusești tureaza motoarele cu toata puterea: 'spionii ruși sunt mai puternici ca niciodata' (analiza The Economist)

14:00, 21.02.2024 - Spionii ruși sunt mai puternici ca niciodata in lume, titreaza publicația The Economist intr-o analiza. Dupa mai multe eșecuri la scara larga, serviciile de informații rusești și-au restabilit nivelul, arata sursa citata. Jurnaliștii remarca mai intai mai multe eșecuri notabile ale spionilor rușiIn…

Șansele lui Biden de realegere sunt mai mari decat par

16:50, 02.02.2024 - Economia reprezinta in prezent un factor care impiedica progresul. Acest lucru ar putea sa se schimbe curand, in beneficiul lui Biden. Americanii nu au fost impresionați de modul in care președintele Joe Biden gestioneaza economia. Mai exact, conform mediei sondajelor, aproape 60% nu sunt de acord cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?