Ce să presari peste ceapă înainte de a o pune la călit. Așa nu se arde și iese gustoasă și aurie
Publicat:Sa calești ceapa poate suna ca o activitate culinara foarte simpla, insa gospodinele experimentate știu ca nu este chiar așa. Și aceasta abilitate se dobandește in timp. Modul in care calești ceapa poate sa influențeze gustul și aroma preparatului final. Iata ce sa presari pe ea pentru a nu se arde! Și tu arzi ceapa […] The post Ce sa presari peste ceapa inainte de a o pune la calit. Așa nu se arde și iese gustoasa și aurie appeared first on Playtech Știri .
Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…
Sursa articol: playtech.ro
Stiri pe aceeasi tema
Cum sa faci pasca de Paște exact ca la patiserie. Ce sa adaugi la final in aluat ca sa iasa aurie și gustoasa
12:41, 29.04.2024 - Pe langa cozonaci, mai exista un desert ce nu lipsește de pe mesele romanilor la cea mai importanta sarbatoare creștina din an. Daca vrei sa oferi musafirilor și familiei un preparat delicios, un adevarat rasfaț pentru papilele gustative, afla, din randurile de mai jos, cum sa faci pasca de Paște exact…
Cum sa prajești peștele ca sa aiba o crusta crocanta și gustoasa. Ce sa pui neaparat in aluat, va avea un gust divin
10:25, 26.04.2024 - Peștele este unul dintre cele mai iubite tipuri de carne, ce poate fi gatit intr-o mulțime de feluri. Printre favorite se numara cel prajit, care este ușor de preparat și foarte gustos. Daca vrei sa iasa ca la carte și sa obții o crusta crocanta, afla ce trebuie sa pui in aluat. Ingredientul-minune…
Cat se ține pasca fara aluat in cuptor. Sorin Bontea te invața cum sa-ți iasa pufoasa și cu o crusta aurie
14:40, 25.04.2024 - Chef Sorin Bontea le-a impartașit romanilor o rețeta deosebita de pasca fara aluat, perfecta pentru a fi pregatita inainte de sarbatorile pascale. Lista ingredientelor de care ai nevoie și modul de preparare. Cum trebuie sa procedezi pentru a pregati un desert pufos, cu crusta aurie. Pasca fara aluat.…
Locul ciudat din bucatarie unde trebuie sa depozitezi ceapa. Va rezista mai multe luni fara probleme
09:15, 16.04.2024 - Ceapa este un produs nelipsit din bucatarie, adaugand savoare și o aroma aparte mancarurilor. Are un termen de valabilitate destul de lung, dar este esențial sa fie depozitata corect. Iata locul ciudat din bucatarie unde trebuie sa depozitezi ceapa. Va rezista cateva luni fara probleme! Locul din bucatarie…
Trucul prin care vei inmulți trandafirii din curtea ta. Secretul sta intr-un detaliu important
23:05, 02.04.2024 - Inmulțirea trandafirilor se face cel mai bine prin plantarea tulpinilor verzi sau a butașilor sanatoși in curte. Secretul prinderii lor și dezvoltarii corespunzatoare sta in modul de taiere a plantei. Playtech Știri iți explica modul in care trebuie sa procedezi ca florile sa supraviețuiasca inradacinarii.…
Cea mai gustoasa zacusca. Ce trebuie sa faci cu legumele inainte de a le cali: trucul lui Radu Anton Roman
14:20, 22.03.2024 - Zacusca este un preparat extrem de indragit in bucataria romaneasca. El se pregatește toamna, de obicei, insa este la mare cautare și in perioadele de post de peste an.In cartea sa ”Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, Radu Anton Roman a explicat, pas cu pas, modul de preparare al zacuscai.Ingrediente…
Cu ce sa stropești solul pe care ai plantat ceapa in luna martie. Va ieși mai mare și mai gustoasa
22:05, 08.03.2024 - Vrei sa cultivi ceapa in aceasta primavara in propria ta gradina? Afla in continuare cu ce trebuie sa stropești solul inainte de plantare, astfel incat ceapa sa iasa mare și gustoasa. Sunt recomandarile celor mai experimentați gradinari pentru o recolta bogata. Cum sa alegi cel mai potrivit teren pentru…
Cand se adauga carnea și legumele pentru cea mai gustoasa ciorba. Bunicile procedeaza așa de zeci de ani
13:20, 19.02.2024 - Ciorba este unul dintre cele mai iubite preparate, potritiv chiar și pentru cei mai pretențioși. Foarte mult conteaza, insa, ca acest fel de mancare sa fie pregatit ca la carte. Puține gospodine știu cand se adauga carnea și legumele, de fapt, astfel incat sa fie bine fierte. Iata cele mai bune sfaturi,…