Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce să faci când prăjești pește ca să nu îmbâcsești toată casa de miros? Patru sfaturi practice, pe care orice gospodină trebuie să le cunoască

Publicat:

Gatitul peștelui nu mai este o problema și il poți manca așa cum iți place, fara sa mai fii nevoit/nevoita sa il bagi doar la cuptor ca sa nu emane miros puternic și neplacut in casa. Iata ce poți face ca sa mananci fara probleme preparatul de care iți este pofta:1. Folosește hartie de coptPoate nu te-ai fi gandit ca o poți folosi și in tigaie, dar ea nu este destinata exlusiv utilizarii in cuptor. Iata cum trebuie sa procedezi: spala bine peștele și lasa-l la scurs pe șervețele. Intr-un bol amesteca o jumatate de cana de faina, 2 lingurițe de sare și un praf de zahar, apoi da peștele prin amestecul…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Sfaturi practice in bucatarie. Cum sa dezgheți carnea rapid. Reguli de aur

21:20, 21.04.2024 - Este important sa o faci corect pentru a evita riscul contaminarii sau degradarii carnii. Iata cateva sfaturi despre cum sa dezgheți carnea rapid și ce greșeli sa eviți.Congelarea alimentelor: Reguli de aurIn zilele noastre, congelarea alimentelor a devenit un gest automat, este inainte de toate o metoda…

Blat de tort cu amidon, perfect pentru torturi deosebite

10:00, 10.04.2024 - Amidonul alimentar poate inlocui cu succes faina din rețetele de prajituri sau alte preparate. Nu conține gluten, iar preparatele in care este inclus pot fi consumate și de persoanele cu intoleranța la acesta.In plus, daca este consumat regulat, in cantitați recomandate, amidonul poate favoriza creșterea…

Ce sa pui la piure in loc de lapte. Cele 6 alternative care te vor surprinde

23:01, 05.04.2024 - Cel mai bun piure se obține cu mici secrete. In primul rand, opteaza pentru cartofi cu o textura bogata in amidon. Un alt truc consta in fierberea cartofilor in apa sarata. Pune-i taiați intr-o oala mare cu apa sarata și fierbe-i pana cand devin moi. Este important sa nu fierbi excesiv cartofii, deoarece…

Trandafirii – sfaturi pentru plantare, ingrijire și inmulțire

11:30, 27.03.2024 - Admirat și intens cultivat, trandafirul ramane un etalon al frumuseții și eleganței, incantandu-ne cu petalele sale delicate și parfumul imbietor. In gradini romantice sau spații urbane, trandafirii aduc un farmec aparte, oriunde ar fi plantați. Cu toate acestea, pentru cei mai puțin experimentați in…

Cinci trucuri ca sa gatesti gustos si hranitor

14:35, 15.03.2024 - Oricine poate invata sa prepare feluri de mancare gustoase si sanatoase cu un strop de rabdare si putina creativitate. Gatitul nu trebuie sa fie o activitate care te seaca de energie sau iti consuma timp pretios, dimpotriva. Te poti bucura de gatit atunci cand alegi preparatele potrivite pentru tine…

Cum se foloseste corect suportul pentru prosoapele de bucatarie. Putine gospodine stiu

10:11, 13.03.2024 - Prosoapele de hartie sunt foarte utile in bucatarie, dar nu numai. Le poți folosi pentru a-ți usca mainile și vasele, pentru a curața blaturile sau mesele, pentru a deschide borcane sau recipiente cu diverse alimente și la o varietate de alte sarcini. Ești scutit de multe probleme, daca le folosești.…

Peștele gras, legumele cu frunze verzi, carnea de porc, nucile și fasolea ajuta sa ne ...

13:36, 13.02.2024 - Sanatatea ochilor este esențiala pentru o viața buna, insa de cele mai multe ori oamenii ignora atat factorii de risc, cat și lucrurile care ii ajuta sa previna problemele oftalmologice. Medicul oftalmolog Anca Trifina a prezentat miercuri, in cadrul emisiunii „Matinal" de la Intermedia ...


Ce parere ai despre aceasta stire?