Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce s-a întâmplat cu Monica Tatoiu în vacanța din Panama: ‘Puțină inconștiență și mori fericit’

Publicat:

duce o viața la care mulți doar viseaza. A reușit sa aiba suficienți bani astfel incat acum, dupa o viața de munca, sa iși permita sa se plimbe in cele mai exotice locuri. Ce s-a intamplat cu in vacanța din s-a intors dintr-o vacanța in Curacao, iar pentru ca […] The post Ce s-a intamplat cu in vacanța din Panama: ‘Puțina inconștiența și mori fericit’ appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce s-a intamplat in ultimele momente din viața femeii care a fost ucisa in Braila. A facut tot posibilul sa se salveze din calea criminalului: ”A fugit din curte...”

15:30, 14.06.2024 - Informații terifiante despre crima din Braila! O femeie a fost ucisa cu sange rece de catre iubitul ei, dupa ce a sunat disperata la 112 și a cerut ajutor. S-a aflat, insa, ce s-a intamplat in ultimele momente din viața femeii, de dinainte sa fie omorata cu sange rece!

Vacanța de vedeta. Giulia Nahmany, confesiuni de suflet despre bunica ei. Femeia are aproape 100 de ani: „Are un stil de viața atat de sanatos”

19:15, 04.05.2024 - Giulia Nahmany a venit in Romania pe cand avea 12 ani, dupa o buna perioada in care ea și parinții s-au mutat in Belgia. Vedeta are o relație apropiata și cu bunica ei, care locuiește in Israel și despre care spune ca i-a dat o mulțime de lecții.

Stațiunea fermecata din Romania care prinde viața de 1 Mai. I-a cucerit pe turiști, are prețuri accesibile la cazare și vibe pozitiv

20:10, 25.04.2024 - Mai este puțin pana la vacanța prelungita de 1 Mai, iar majoritatea hotelurilor din diferite zone ale țarii sunt ocupate aproape in totalitate. Unde au preferat cei mai mulți turiști sa petreaca, aflați in randurile urmatoare. Stațiunea cu cei mai mulți turiști de 1 Mai Pe litoral se fac ultimele pregatiri…

O femeie a scapat cu viața dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al unui bloc din Barlad. Nu știe ce s-a intamplat

14:00, 14.04.2024 - O femeie a cazut, sambata, 13 aprilie, de la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Barlad, judetul Vaslui. Victima a fost gasita de echipajul medical cu multiple leziuni, insa constienta. Femeia nu le-a putut spune medicilor ce anume s-a intamplat.

Adi de la Valcea, vacanța „stricata”. Ce s-a intamplat dupa ce a apelat la o agenție de turism ca sa plece in strainatate: „Sunt foarte suparat”

19:31, 09.04.2024 - Adi de la Valcea a fost dezamagit! Vacanța artistului a fost „stricata”! Cantarețul a dezvaluit pe o rețea de socializare ce s-a intamplat, dupa ce a apelat la o agenție de turism ca sa plece in strainatate.

Georgiana Lobonț a implinit 30 de ani. Cum și-a sarbatorit artista ziua de naștere in vacanța: „Sunt un om fericit” / FOTO

15:40, 09.04.2024 - Georgiana Lobonț, impreuna cu familia și cațiva prieteni, se afla in vacanța. Au plecat in Tenerife in urma cu cateva zile, iar aseara au motiv de sarbatoare, asta pentru ca artista și-a sarbatorit ziua de naștere.

Vlad Pascu: „Incerc sa merg mai departe si sper sa pot sa aduc plus valoare la un moment dat”

11:20, 09.04.2024 - Dupa mai bine de jumatate de an de inchisoare, șoferul care a urcat drogat la volan și a ucis doi tineri a vorbit despre ce s-a intamplat in vara anului 2023, in localitatea 2 Mai. Protestatarul Marian Moroșanu( zis „Ceaușescu”) a publicat pe rețelele de socializare o convorbire telefonica care cu Vlad…

3 zodii vor face un copil anul acesta. Cine sunt norocoșii care ar trebui sa se pregateasca pentru un nou membru in familie

18:30, 02.04.2024 - Rac (22 iunie - 22 iulie)Fiind un semn guvernat de Luna, Racul este adesea asociat cu dragostea materna și cu dorința de a intemeia o familie. Anul acesta, energia planetara favorabila poate aduce oportunitatea pentru Raci de a-și extinde familia prin aducerea pe lume a unui copil. Cu sensibilitatea…


Ce parere ai despre aceasta stire?