Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce pun moldovencele în pârjoale pentru a ieşi pufoase la interior şi crocante la exterior. Secretul e unul banal

Publicat:

Un preparat indragit și emblematic al bucatariei moldovenești sunt parjoalele moldovenești, un deliciu plin de savoare. Sunt ușor de preparat, dar trebuie sa ții cont și de anumite secrete pentru ca acestea sa iasa delicioase. Ai nevoie de un ingredient banal pentru ca acestea sa iasa pufoase la interior si crocante la exterior. Ingredientul secret […] The post Ce pun moldovencele in parjoale pentru a iesi pufoase la interior si crocante la exterior. Secretul e unul banal appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce adauga chefii in salata orientala de post pentru un gust magnific

18:06, 19.04.2024 - Salata orientala este o alegere delicioasa in perioada in care renunțam la carne, iar secretul este unul la care nu te-ai fi gandit. Ce adauga chefii in salata orientala de post pentru un gust magnific, o textura cremoasa și un plus de savoare. Iata secretul.  Ingredientul secret din salata orientala…

Secretul pentru frunze mereu verzi și frumoase. Plantele de apartament vor fi de vis cu acest amestec. Ai nevoie de doar doua ingrediente

14:46, 17.04.2024 - Daca vrei sa ai mereu plante verzi și frumoase, iata cel mai interesant truc, cu care nu vei da greș. Florile din apartamentul tau vor fi de vis cu acest amestec, este cel mai mare secret al specialiștilor. Ai nevoie de doar doua ingrediente și rabdare. Ingredientul-minune, care ține florile de apartament…

Ce puneau bunicile in aluatul clatitelor de post ca sa iasa pufoase. Ingredientul secret pe care il foloseau

14:46, 14.04.2024 - O rețeta simpla, un desert delicios cu care ne putem rasfața papilele gustative. Afla, din randurile de mai jos, ce puneau bunicile in aluatul clatitelor de post ca sa iasa pufoase. Secretul succesului era un singur ingredient. Rețeta clatite de post In condițiile in care ouale, laptele și untul sunt…

Galuște de post ca la mama acasa. Secretul ca sa iasa pufoase, ce sa adaugi neaparat in compoziție

13:30, 10.04.2024 - Supa cu galuște este un preparat iubit de toata lumea, dar nu o poți face in perioada postului, pentru ca toate rețetele de galuște conțin ou. Totuși, exista o rețeta de galuște de post ca la mama acasa, delicioase și ușor de facut, numai bune pentru o supa de post pe care o poți consuma […] The post…

Cum preparau bunicile noastre galustele pentru supa. Ingredientul care le facea gustoase si pufoase, nu se mai foloseste acum

18:01, 08.04.2024 - Un rasfaț nu doar pentru papilele gustative, dar și pentru suflet, preparatul cu care ne incantau bunicile și mamele noastre și pe care parca nu reușim sa il facem exact ca ele, oricat ne-am stradui. De ce? Poate pentru ca ingredientele sunt astazi de alta calitate, poate pentru ca s-a schimbat puțin…

Cum faci ciorba de burta ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, secretul care da tot gustul

18:05, 16.03.2024 - Ciorba de burta este unul dintre cele mai gustoase preparate, dar nu orice gospodina știe sa il pregateasca exact ca la carte. Iata cea mai tare rețeta și cele mai bune trucuri, ce te vor ajuta sa faci o ciorba ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, ce da un gust special. Ce oase…

Cum preparam cei mai gustoși mucenici moldovenești și muntenești. Ingredientul care face diferența, conform lui Petrișor Tanase: ”Da o aroma aparte” EXCLUSIV

19:15, 03.03.2024 - Vestitul maestru bucatar Petrișor Tanase ne-a oferit rețeta sa de mucenici, atat moldovenești, cat și muntenești, pe care și el ii prepara, pe 9 martie, ziua in care cei 40 de Sfinți Mucenici sunt praznuiți de Biserica Ortodoxa. In exclusivitate pentru Playtech Știri, realizatorul emisiunii culinare…

Nu mai pune lapte sau apa in piure! Ingredientul care il face mult mai bun si mai cremos decat la restaurant

15:35, 01.03.2024 - Secretul celui mai bun piure de cartofi nu sta in lapte sau unt. Totul are legatura cu modul in care legi ingredientele intre ele, pentru a forma o compoziție cremoasa. Afla in randurile de mai jos ce trebuie sa pui in cartofi pentru ca rezultatul final sa fie ca la restaurant. Secretele unei porții…


Ce parere ai despre aceasta stire?