Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce probleme a întâlnit Nicoleta Nucă de când a fost diagnosticată cu ADHD. Cum gestionează artista situația: ”Încerc să...”

Publicat:

este una dintre cele mai indragite artiste de la noi din țara, dar succesul nu a facut-o sa scape de probleme. A fost diagnosticata cu ADHD, iar toata viața ei s-a schimbat. Gandurile negative pe care le avea și in trecut, acum au capatat mai mult sens, astfel ca incearca sa gestioneze situația in care se afla, intr-un mod cat mai eficient.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Angajata unui magazin cu probleme din Cluj, cuvinte grele la adresa clienților: ,,Nu au 7 ani de-acasa. Oameni mai dificili nu am intalnit"

22:51, 19.03.2024 - Un scandal monstru s-a declanșat la un magazin Profi din Gheorgheni, intre angajați și clienți. O vanzatoare le-a transmis celor care o critica pe ”colega” de la casa ca ”oameni mai dificili ca gheorgheniști (n.red. locuitori din cartierul Gheorgheni) noștri nu am intalnit”.O clienta a relatat ca a…

Andreea Marin a slabit 20 de kilograme ajungand la greutatea pe care o avea in liceu. Cum arata vedeta acum. „Nu am de gand sa mai continui”

17:45, 19.03.2024 - Andreea Marin, in varsta de 49 de ani, a slabit 20 de kilograme și a marturisit ca nu a luat aceasta decizie pentru silueta, ci din cauza unei probleme de sanatate, fara sa fie influențata de vreun comentariu negativ.Vedeta nu putea sa respire bine și se confrunta cu atacuri de panica și alte complicații.…

Anca Serea, probleme de sanatate. Ce spune vedeta despre starea ei: ”Așa se prezinta situația” / FOTO

11:56, 12.03.2024 - Anca Serea se confrunta cu probleme de sanatate și pare ca simptomele nu mai trec. Dupa ce micuții ei au avut stari de stari și au primit diferite diagnostice de boala, mamica a preluat de la ei. Pe rețelele de socializare, vedeta a postat o fotografie și le-a aratat fanilor chipul ei, avand pete roșii…

Cum se simte Nicoleta Nuca, dupa ce a anunțat ca are noi probleme de sanatate. Ce le-a spus fanilor: ”Mulțumesc din suflet”

09:31, 12.03.2024 - Nicoleta Nuca le-a oferit o veste buna fanilor in ceea ce privește starea ei de sanatate. Dupa ce a afirmat ca se confrunta cu simptome de greața, dureri și frisoane, se pare ca se simte mai bine. Este vorba despre contactarea unui virus care face tot mai multe victime, in ultima perioada.

Nicoleta Nuca, noi probleme de sanatate: "Tot ce mi-am propus..." Planurile artistei au fost date peste cap / FOTO

17:15, 11.03.2024 - Nicoleta Nuca nu trece neaparat prin cea mai buna perioada a vieții ei. Cu puțin timp in urma, artista și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare ca planurile i-au fost date peste cap dupa ce a facut toxiinfecție alimentara.

„Edi e foarte suparat și afectat” » Planul selecționerului pentru a ajuta un internațional cu probleme: merge sa deblocheze situația!

14:10, 05.03.2024 - Au ramas mai puțin de trei saptamani pana la primele meciuri ale Romaniei in 2024, amicalele cu Irlanda de Nord (București, 22 martie, ora 21:45) și Columbia (Madrid, 26 martie, ora 21:30), iar selecționerul Edward Iordanescu e tot mai ingrijorat de situația stranierilor. ...

Cum gestioneaza specialiștii situația din Dolj, unde o casa a sarit in aer „Sa plec de-aici? Nu-mi las eu gospodaria...”

16:26, 04.03.2024 - Un sat al comunei doljene Calopar sta pe o punga de gaze de doi ani, insa nu a prezentat interes de exploatare pentru Agenția Naționala de Resurse Minerale intrucat cantitatea ar fi prea mica. Intre timp, in multe gospodarii din zona concentrația de gaz metan a ajuns sa fie de suta la suta.

Cat de mult a afectat relația Nicoletei Nuca cu iubitul ei dupa ce a fost diagnosticata cu ADHD: “Incerc sa vorbesc cu el” VIDEO EXCLUSIV

13:45, 14.02.2024 - Nicoleta Nuca este una dintre cele mai frumoase și talentate artiste din Romania. Deși are succes in cariera și este implinita pe plan personal alaturi de partenerul ei, artista sufera de o boala neurologica ce-i afecteaza viața. Nicoleta a fost diagnosticata recent cu ADHD, boala ce-i afecteaza capacitatea…


Ce parere ai despre aceasta stire?