Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce nu face Alina Sorescu pentru o masă bună! Cum a fost surprinsă vedeta în trafic alături de tatăl ei / PAPARAZZI

Publicat:

impreuna cu tatal sau au mers la cumparaturi. .no i-au surprins pe aceștia in timp ce și-au luat mancarea la pachet. Vedeta știe sa fie cocheta, chiar și in cele mai obișnuite momente ale zilei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soția lui Don Pepe uita pana și de lege pentru a ajunge la salonul de infrumusețare! Nimic nu ii sta in cale Mariei Capalnaș in trafic. Cum a fost surprinsa / PAPARAZZI

23:20, 20.04.2024 - Soția lui Don Pepe se pregatește de cea mai frumoasa perioada din viața aceea. Maria Capalnaș mai are puțin și naște, dar nu uita ca trebuie sa aiba mereu grija de cum arata, așa ca, uita și de lege, daca este nevoie, pentru a nu intarzia la salonul de infrumusețare.

Andra Maruța iși invața copiii de la o varsta frageda sa fie oameni responsabili! Cei doi primesc cate un mic task inclusiv la cumparaturi. Cum a fost surprinsa alaturi de David și Eva / PAPARAZZI

22:50, 19.04.2024 - Are o cariera de succes, dar nu iși scapa din ochi cei doi copii. Andra Maruța pare ca se imparte cu brio intre planul profesional și viața de familie, iar atunci cand are puțin timp liber, ii ia pe cei mici inclusiv la cumparaturi. Cum a fost surprinsa, de curand, alaturi de David și Eva.

Star Matinal. Cum și-a sarbatorit Oana Roman ziua de naștere. Vedeta a fost surprinsa de una dintre prietenele ei: „S-a ocupat de tot”

10:30, 15.04.2024 - Oana Roman a implinit sambata 48 de ani, iar vedeta a fost surprinsa de la primele ore ale zilei cu daruri și flori de la oamenii dragi. Una dintre prietenele ei a spus ca o invita la un gratar, dar, de fapt, i-a pregatit o petrecere restransa, cu ocazia zilei ei de naștere.

Raluca Ropotan, o mama model. Soția lui Adrian Ropotan nu iși scapa fiul din ochi nici macar o clipa. Ii face toate poftele copilului / PAPARAZZI

22:55, 11.04.2024 - Adrian și Raluca Ropotan formeaza un cuplu de ani buni și au impreuna un fiu. Vedeta este o apariție ca de fiecare data și se pare ca nu iși scapa fiul din ochi nici macar o clipa. Cum a fost surprinsa alaturi de baiețelul ei.

Cu poftele de gravida nu te pui! Ana Baniciu nu iși refuza nimic de cand a aflat ca va deveni mama. Cum arata artista insarcinata in aproape șase luni / PAPARAZZI

22:46, 18.03.2024 - A visat sa fie o mama tanara și au mai ramas doar cateva luni pana cand iși va strange copilul in brațe. Ana Baniciu se bucura din plin de cea mai frumoasa etapa din viața de familie. Vedeta este insarcinata in aproape șase luni și nu iși refuza nicio pofta.

Razboi pe copii intre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Acuzații dure dupa divorț

08:35, 17.03.2024 - Alexandru Ciucu a dezvaluit ca cel mai greu moment din viața sa a fost atunci cand fosta soție, Alina Sorescu, a decis sa intenteze divorț și sa plece de acasa impreuna cu fetițele, in timp ce creatorul de moda se afla la Paris.„Am simțit ca se termina lumea și ca se prabușește pamantul cu mine. Durerea…

Ce a gasit Oana Roman in fața porții azi dimineața. Vedeta a ramas surprinsa: „S-a gandit cineva la mine...” / FOTO

15:25, 01.03.2024 - In aceasta dimineața, pe data de 1 martie, de Marțișor, Oana Roman a fost surprinsa placut. Vedetei nu i-a venit sa creada ce a primit. Iata ce a gasit ea in fața porții astazi, intr-o zi atat de speciala!

Sore a aflat secretul siluetei perfecte! Chiar și așa, nu iși refuza vreo pofta. Artista este o mama implicata, dar iși face timp și pentru ea insași / PAPARAZZI

22:45, 15.02.2024 - Sore atrage de fiecare data atenția, și chiar daca are o silueta de invidiat, artista nu iși refuza nimic. Vedeta știe ca bucuriile stau in lucruri simple și se pare ca nu se abate de la acest principiu nici intr-o zi obișnuita.


Ce parere ai despre aceasta stire?