Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce le spune Andreea Bănică celor care se întreabă cum de are atâția bani. Când va fi gata hotelul cântăreței

Publicat:

trezește invidia multora cu realizarile ei. Pe langa faptul ca are o cariera și o familie frumoasa, artista are și o avere impresionanta. Ea și soțul ei dețin mai multe proprietați, printre care și un hotel, dar unii inca se intreaba cum au facut cei doi atația bani.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un enoriaș il intreaba pe IPS Calinic pe cine sa invite la nunta

22:25, 30.04.2024 - Un enoriaș care vrea sa se casatoreasca il intreaba pe arhiepiscopul Sucevei și Radauților, IPS Calinic, pe cine sa invite la nunta. ”Eu cand o sa ma casatoresc pe cine sa chem la nunta? Invitați mulți, cateva rude, ca oameni straini nu vin, Iisus cand a fost la nunta din Cana nu a dat nici […] The…

Decizia APM Constanta: Hotel de trei etaje, construit de Talpac SRL in Eforie Nord

17:05, 18.04.2024 - Proiectul "Construire hote ndash; apartament S P 3e, amenajare teren si imprejmuire terenldquo; a fost depus la APM Constanta de investitorul Talpac SRL. Hotelul va fi construit in Orasul Eforie Nord, strada Alexandru Ioan Cuza nr. 20 25. Talpac SRL si a anuntat intentia de a ridica un hotel in orasul…

Tion va intreaba: Cu ce tandem ați vota intre Simonis + Robu SAU Nica + Fritz

15:30, 29.03.2024 - Recent, Alin Nica a fost inlaturat de liderii de la București de la șefia PNL Timiș. Acesta ar putea candida pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș din partea Alianței Dreapta Unita.

Cat costa o noapte de cazare la hotelul Simonei Halep din Brașov. Prețurile sunt mai mari in sezon

10:10, 14.03.2024 - Cat costa o noapte de cazare la hotelul Simonei Halep din Brașov. Cei care vor sa aiba parte de o experiența inedita pot merge la hotelul Drachenhaus, situat la aproximativ 500 de metri de zona pietonala a Strazii Republicii, Piața Sfatului sau Biserica Neagra. Insa nu mulți iși permit sa se cazeze…

Banc: ”Un pitic intra intr-o librarie si intreaba”. Gluma care ta va faci sa razi

20:55, 25.02.2024 - Bancurile reprezinta un aspect vital al culturii umane, oferindu-ne nu doar momente de amuzament, ci și o modalitate de a comunica, de a ne conecta și de a ne bucura de simțul nostru al umorului in comunitate. Selecția de mai jos iți va oferi atat ție, cat și celor din jur momente comice.

Visul romanesc - Succes american. Cine este Gabriel Constantin, general manager la hotelul Trump. Locuiește in Chicago de 20 de ani: „Ma simt ca in prima zi cand am inceput”

21:10, 24.02.2024 - Gabriel Constantin a dat Romania pe America in urma cu mai bine de 20 de ani. Barbatul este general manager la hotelul Trump. Iși incepe fiecare dimineața in jurul celorlalți manageri și ai angajaților.

Frații Marin, arestați preventiv pentru crima de la hotelul din Padina. Ce s-a descoperit la autopsie

21:35, 12.02.2024 - Cei trei frați, cunoscuți in cercurile interlope drept fiii celebrei „vrajitoare Sidonia” și ai lui Fabian Marin, au fost arestați preventiv pentru crima de la hotelul de lux din Padina. Incidentul tragic a avut loc in urma unei confruntari violente cu o alta persoana, soldata cu moartea victimei.


Ce parere ai despre aceasta stire?