Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce întâmplare la Hamburg! Ce a pățit Nadal atunci când a primit trofeul VIDEO

Publicat:

s-a impus in finala turneului de la Hamburg dupa un meci spectaculos cu italianul .

Finala a fost presarata atât cu momente tensionate între cei doi tenismeni, cu rasturnari de scor, dar mai ales cu un efort considerabil din partea celor doi sportivi.

La festivitatea de premiere, efortul și-a spus cuvântul. Nadal, cu o grimasa pe fața, a anunțat atunci când își ținea discursul de acceptare a premiului, ca are crampe la un picior.

Ajutat și de directorul turneului, fostul mare tenisman , Nadal și-a continuat…

Citeste articolul mai departe pe dolce-sport.ro…  

Sursa articol: dolce-sport.ro


Stiri pe aceeasi tema

Patricia Maria Tig, principala favorita, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului ITF de la Focsani

04:55, 07.06.2024 - Patricia Maria Tig, principala favorita, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului ITF de la Focsani, dotat cu Trofeul ''Ion Tiriac'' si cu premii totale de 15.000 de dolari, dupa ce a dispus cu 6-3, 6-0 de poloneza Ada Piestrzynska, informeaza AGERPRES.

Madalina Mihai a caștigat marele premiu și trofeul in finala sezonului 16 iUmor. Ce au spus jurații: „Nu ți-am simțit emoțiile”

11:45, 27.05.2024 - Madalina Mihai, al carei parcurs la iUmor a convins nu doar juriul sa-i acorde votul de incredere, ci și publicul, care nu a ramas indiferent la prestația acesteia pe parcursul intregului sezon, a caștigat trofeul și marele premiu de 20.000 de Euro.

Monica Niculescu la a 34-a finala la dublu in circuitul WTA » Lupta pentru trofeul de la Strasbourg

15:45, 24.05.2024 - Monica Niculescu (36 de ani, 57 WTA) și Cristina Bucsa (26 de ani, 72 WTA) s-au calificat in finala turneului WTA 500 de la Strasbourg, dupa o victorie clara in fața perechii olandezo-braziliene Demi Schuurs/Luisa Stefani cu 6-1, 6-4. Monica Niculescu s-a simțit mereu bine in proba de dublu, iar acum,…

Monica Niculescu va juca cu trofeul de la Strasbourg pe masa

14:56, 24.05.2024 - Inca un pas și trofeul e caștigat! Perechea Monica Niculescu/Cristina Bucsa (Romania/Spania) s-a calificat, vineri, in finala probei de dublu din cadrul turneului de categorie WTA 500 de la Strasbourg. Niculescu si coega sa au invins in semifinale echipa Demi Schuurs/Luisa Stefani (Tarile de Jos/Brazilia),…

FCSB a primit medaliile și trofeul de campioana a Romaniei la fotbal. Gigi Becali preocupat de parcursul echipei in cupele europene

02:11, 12.05.2024 - Finantatorul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a afirmat, sambata, dupa partida cu CFR Cluj, pierduta cu scorul de 0-1, la finalul caruia jucatorii bucuresteni au primit medaliile si trofeul de campioana a Superligii, ca interesul sau este legat de parcursul formatiei in cupele europene, potrivit…

Rafael Nadal s-a oprit in optimile de finala ale turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid

09:40, 01.05.2024 - Tenismanul spaniol Rafael Nadal s-a oprit in optimile de finala ale turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 7.877.020 de euro, fiind invins in doua seturi, 7-5, 6-4, de cehul Jiri Lehecka, intr-o partida disputata marti seara.

Ce rezultat a primit Radu Albot in finala turneului de tip Challenger

10:35, 01.04.2024 - Tenismanul moldovean Radu Albot a ratat șansa de a cuceri primul sau trofeu in acest an. Compatriotul nostru a cedat in finala turneului de tip Challenger din orașul spaniol Girona. Albot fost invins cu 5-7, 4-6 de favoritul gazdelor Pedro Martinez. Albot, numarul 155 mondial, a condus pe aproape toata…

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au caștigat primul sezon Power Couple Romania: „Trofeul reprezinta forța și echilibrul nostru”

12:00, 14.03.2024 - Finala primului sezon Power Couple Romania – La bine și la greu și-a desemnat aseara caștigatorii: Daiana Anghel și Sorin Gonțea sunt cei care au ramas neclintiți la proba celor patru anotimpuri, rezistand mai bine de 97 de minute, cu un total de 50 de kilograme al greutaților carate in genți.


Ce parere ai despre aceasta stire?