Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce i-a cântat Florin Salam soției sale, la nunta lor. Dedicație specială pentru Roxana Dobre. Acesta a privit neclintită

Publicat:

și s-au casatorit intr-un decor de vis. Au avut o nunta plina de fast, cu invitați de seama la un eveniment atat de important in viața celor doi. Manelistul a cantat la propria lui nunta și i-a facut o dedicație speciala.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Cum se simte Florin Salam, dupa ultimele evenimente din viața sa. Soția lui, Roxana Dobre ii organizeaza agenda personala: ”Am deschis ochii mai bine” / VIDEO

00:25, 09.04.2024 - Florin Salam a trecut printr-o perioada dificila, avand mai multe procese in care era acuzat pentru inșelaciune, dar și pentru violența. Manelistul a renunțat la persoanele care ii voiau raul, iar acum incearca sa se concentreze cat mai mult pe viața de familie și cea profesionala.

Știrile Antena Stars. Nuțu Camataru, zi de naștere cu fast. Florin Salam i-a cantat toata noaptea / VIDEO

22:00, 08.04.2024 - Nuțu Camataru și-a organizat ziua de naștere cu mare fast. A implinit 60 de ani, iar nume grele din showbizul romanesc i-au fost alaturi. Florin Salam a intreținut atmosfera și s-a asigurat ca toți invitații se afla pe ringul de dans.

Moment special de ziua romilor in București. Florin Salam i-a cantat unei bunicuțe. Manelistul a reușit sa o emoționeze pana la lacrimi / VIDEO

12:10, 08.04.2024 - In urma cu o zi, romii din București au petrecut la un concert organizat special de ziua lor. Cel care a facut atmosfera a fost nimeni altul decat Florin Salam! Dincolo de distracție, regele manelelor a creat un moment special și i-a cantat unei bunicuțe, pe care a emoționat-o pana la lacrimi!

Ce spune Sorinel Copilul de Aur despre scandalul in care este implicat Florin Salam. Manelistul i-a sarit in aparare: ”Sa fereasca Dumnezeu”

15:10, 16.03.2024 - Sorinel Copilul de Aur a intervenit in scandalul inncare este implicat Florin Salam! Colegii de breasla au sarit in apararea manelitului, știind prin cateva probleme a trecut in ultima perioada. Iata ce spune Sorinel Copilul de Aur despre ceea ce s-a intamplat, cand Florin Salam a fost acuzat de inșelatorie.

Marturia unui barbat pacalit de Florin Salam cu 10.000 de euro. 'Am fost acasa la ei, nu ne-au mai raspuns'

15:45, 14.03.2024 - Un barbat pacalit de Florin Salam il acuza pe manelist, reținut joi pentru 24 de ore pentru inșelaciune ca i-ar fi dat 10.000 de euro ca sa cante la nunta fiului sau, dar cantarețul nu a participat la eveniment și nici n-a mai raspuns la telefon. Potrivit marturiei acestuia, l-a cautat chiar și la…

Florin Salam a fost saltat de polițiști din propria locuința. Ce se intampla cu manelistul

13:15, 14.03.2024 - Florin Salam are din nou probleme cu legea. Cantarețul de manele a fost saltat de polițiști din propria locuința joi dimineața, 14 martie 2024. Iata care este motivul pentru care artistul se afla in arest.

Florin Salam nu lasa pe maine ce poate face azi. Indiferent de ora și locație, manelistul ia notițe și prefera sa nu scape niciun detaliu / PAPARAZZI

23:20, 03.03.2024 - Florin Salam iși planifica in cel mai mic detaliu concertele. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imaginile care dovedesc faptul ca manelistul nu lasa pe maine ce poate face azi. Ia notițe indiferent de ora și locație și prefera sa nu scape niciun detaliu.

Xtra Night Show. Florin Salam, o noua reacției acida pe internet. Cum se apara manelistul: „Daca sunteți nascuți sa primiți ordin, toata viața o sa primiți" / VIDEO

22:55, 12.02.2024 - Florin Salam a avut o noua reacției acida pe internet. Dupa ce a fost acuzat ca a dat țeapa de mai multe ori atunci cand a fost invitat și platit sa cante la petreceri, artistul se apara. Iata mesajul transmis de interpretul de muzica de petrecere, in urma cu puțin timp, in mediul online!


Ce parere ai despre aceasta stire?