Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce flori să oferi când te desparți de cineva. Planta care se oferă când totul e irevocabil

Publicat:

Nimanui nu-i plac desparțirile, insa, acestea sunt inevitabile, cateodata. Este important sa fii mereu sincer cu propria persoana și sa alegi sa pleci dintr-o relație care nu mai funcționeaza și nu-ți mai aduce fericire. Deși separarile sunt dificile, unele persoane aleg sa ofere flori in acele momente delicate. Iata ce flori este recomandat sa cumperi, […] The post Ce flori sa oferi cand te desparți de cineva. Planta care se ofera cand totul e irevocabil appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Debut de martie cu surprize la Titu: Marțișoare, flori și spectacol dedicat primaverii

22:40, 01.03.2024 - Reprezentanții Primariei Titu au adus bucurie doamnelor și domnișoarelor, in prima zi de primavara. Viceprimarul orașului, Gabriela Chițu, administratorul public – Adrian Marius Sandu, impreuna cu angajați ai primariei, au oferit marțișoare doamnelor și domnișoarelor care le-au ieșit in cale in prima…

Ce flori sa oferi femeilor din viața ta de 1 și 8 martie. Barbații ar trebui sa știe

23:40, 28.02.2024 - Zilele de 1 și 8 martie se apropie cu pași repezi, iar barbații ar trebui sa fie foarte atenți la femeile din viețile lor. Noi iți vom spune ce flori sa oferi femeilor tale iubite in aceste zile speciale. Iata ce plante sa le daruiești de Marțișor și Ziua Internaționala a Femeii!

Drept de uz pentru un teren, acodat E-Distributie Dobrogea SA: Post de transfomare si racordare la reteaua electrica a Adapostului pentru cainii fara stapan (DOCUMENT)

09:35, 28.02.2024 - Proiectul de hotarare privind acordarea cu titlu gratuit a dreptului de uz si servitute, catre societatea E Distributie Dobrogea S.A. asupra imobilului teren in suprafata de 24 mp, situat in municipiul Constanta, strada Campul cu Flori nr. 11, lot 2, pentru construire post de transfomare si racordare…

Ce flori poți planta primavara. Vei avea o gradina superba

20:50, 21.02.2024 - Primavara este anotimpul in care toata natura iși revine la viața. Acum este momentul ideal pentru a planta flori, iar gradina ta va fi superba intregul an. In urmatoarea perioada se recomanda anumite plante, dar este nevoie și de atenția cuvenita pentru a le ingriji.

VIDEO. Flori și mesaje lasate pentru Navalnii la Moscova

13:45, 17.02.2024 - La memorialul „Zidul Durerii” de la Moscova de pe bulevardul numit dupa fizicianul și disidentul din epoca sovietica Andrei Saharov, rușii au depus flori sambata, 17 februarie, chiar langa fotografii cu Alexei Navalnii. „Nu vom uita și nici nu vom ierta”, se arata intr-unul dintre mesaje. Sutele de…

LEAC ȘI PLANTA MAGICA Baile fierbinți cu flori de soc sunt un bun remediu pentru reumatism

14:50, 13.02.2024 - Socul este recunoscut, deopotriva in folclorul romanesc și european, drept planta de leac și planta magica. The post LEAC ȘI PLANTA MAGICA Baile fierbinți cu flori de soc sunt un bun remediu pentru reumatism first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?