Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce făcea David, tânărul din Odorhei care a murit, în timp ce peretele internatului s-a prăbușit peste el. Colegul lui de cameră a făcut dezvăluiri: ”Am fost ultimul cu care a vorbit!”

Publicat:

Colegul elevului care a murit in urma prabușirii zidului internatului de la , a facut primele declarații și a spus ce facea David in momentul care a fost prins sub moloz. Baiatul a povestit ca el plecase din camera cu trei minute inainte de tragedie.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un elev de la Clubul de Canotaj Orsova a murit electrocutat, in timp ce se juca si s-a ascuns in camera tehnica a complexului sportiv

20:10, 11.06.2024 - Un adolescent de 14 ani, care se juca impreuna cu alti colegi si care s-a ascuns intr-o camera tehnica a unui complex sportiv, a murit electrocutat. Baiatul facea parte din Clubul de Canotaj de la Orsova, judetul Mehedinti.

Un barbat a murit dupa ce a fost suprins de un mal de pamant in timp ce facea lucrari de canalizare

17:15, 31.05.2024 - Un barbat de 45 de ani a murit, vineri, dupa ce a fost surprins sub un mal de pamant pe timpul unor lucrari la canalizare, in localitatea Valea Mare Pravaț din județul Argeș, scrie Mediafax.

Patru persoane au murit la un eveniment de campanie din Mexic. Structura scenei s-a prabușit

08:25, 23.05.2024 - Cel putin patru persoane au murit miercuri seara in statul Nuevo Leon din nordul Mexicului, dupa ce o structura s-a prabusit la un eveniment de campanie pentru candidatul... The post Patru persoane au murit la un eveniment de campanie din Mexic. Structura scenei s-a prabușit appeared first on Special…

Ce spun prietenii despre Erik, baiatul de 16 ani care s-a urcat la volanul mașinii parinților și a murit in accident. Alte șapte persoane au fost ranite: ”Nu facea rau...”

22:00, 22.05.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs pe un drum forestier din Bistrița, in urma cu o zi. Un adolescent de 16 ani s-a a condus mașina parinților sai, avand in atutoturism alți 7 prieteni, iar la un moment dat s-a rasturnat. Iata ce știau prietenii lui despre Erik.

(foto/video) Filmare cu camera ascunsa in „palatul de un miliard de euro al lui Putin”. Dezvaluiri „din interiorul celei mai secrete și bine pazite cladiri”

12:05, 07.05.2024 - Asociația Navalnii, care continua munca disidentului rus Alexei Navalnii, a publicat imagini in interiorul palatului opulent construit pe malul Marii Negre, la Gelendjik, filmate cu o camera ascunsa. Echipa de investigații a scris, de mai multe ori, ca palatul aparține liderului de la Moscova. Kremlinul…

Explozie neurmata de incendiu la un bloc din Craiova: O persoana a MURIT! S-a prabușit o parte a etajului 1

22:40, 17.04.2024 - In urma evenimentului, s-a prabușit o parte a etajului 1.Pentru optimizarea misiunii de raspuns, la nivelul județului a fost activat *Planul Roșu de Intervenție* care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului. In aceste momente, acționeaza: 1 autospeciala de stingere, 2 autospeciale…

Știrile Antena Stars. Roxana Nemeș a pregatit deja camera bebelușului: „Abia il așteptam”. Dezvaluiri despre cel mai important pas din viața ei / VIDEO

16:45, 26.03.2024 - Roxana Nemeș este pregatita sa treaca la un alt nivel alaturi de soțul ei. Vedeta din showbiz-ul de la noi a pregatit deja camera bebelușului. Iata ce dezvaluiri a facut cantareața despre cel mai important pas din viața ei!

Un elev de 16 ani și-a șantajat și amenințat colegul la școala, in Vaslui. Baiatul a fost plasat sub control judiciar

12:15, 21.03.2024 - Un elev din Vaslui a ajuns pe mana polițiștilor, dupa ce și-a șantajat și amenințat un coleg, in timp ce se aflau la școala. Baiatul a fost plasat sub control judiciar, iar oamenii legii continua cercetarile in cazul lui. Iata cum a pornit conflictul dintre cei doi.


Ce parere ai despre aceasta stire?