Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce este Bergamota – fructul puțin cunoscut, dar foarte apreciat în vremuri de pandemie

Publicat:

Uitați de lamaie! Iarna aceasta, bergamota ar trebui sa ne aromeze ceaiurile și prajiturile. In timp ce cuvantul „coronavirus” se afla inca pe buzele tuturor, acest fruct puternic, cunoscut pentru virtuțile sale, reapare in alimentația tuturor. De cateva saptamani, au crescut cautarile pe internet pentru Bergamota, care nu trebuie confundata... The post Ce este Bergamota – fructul puțin cunoscut, dar foarte apreciat in vremuri de pandemie appeared first on Tabu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mesajul controversat al unui cunoscut economist roman. „Daca tu iei mai puțin de 1.500 de euro net e doar eșecul tau”

16:45, 12.05.2024 - Un cunoscut economist roman cu studii in Elveția a starnit o adevarata furtuna afirmand ca, in acest moment, oricine nu reușește sa caștige cel puțin 1.500 de euro net este principalul vinovat de acest lucru.

O problema a unghiilor ar putea fi un semn mai puțin cunoscut al cancerului

11:16, 25.04.2024 - Anumite modificari ale unghiilor ar putea fi un semn al problemelor grave de sanatate, inclusiv cancer și artrita reumatoida. Avertismentul vine din partea dr. Amir Khan, de la ITV. Acesta a recomandat o programare la medic, in cazul in care observam semnele.

Turnul lui Fat-Frumos, locul de poveste unde te simți ca-n basmul lui Eminescu. Unde se afla in Romania, e mai puțin cunoscut de turiști

11:11, 25.04.2024 - Langa Lacul cu nuferi de la Botoșani, ascuns printre ramurile codrilor sta turnul lui Fat-Frumos. Este locul de poveste unde te simți exact ca in basmul lui Mihai Eminescu. Foto Povestea lui Fat-Frumos din lacrima ca sursa de inspirație „(…) Fat-Frumos din lacrima. Si crescu si se facu mare ca brazii…

Un lider al fermierilor la protestele din iarna intra in politica. Vine din cel mai sarac județ din Romania

17:55, 16.04.2024 - Cel mai cunoscut producator de malai romanesc, Emil Enache de la Vaslui, intra in politica pe listele unui partid cunoscut. A decis sa candideze, deoarece este nemulțumit de partidele aflate la guvernare de ani buni,  intrucat acestea nu și-au ținut promisiunile.   Emil Enache, cel care a condus protestele…

La ce sa fim atenți cand alegem carnea de miel. Un pont mai puțin cunoscut da fiori consumatorilor

07:01, 10.04.2024 - Un pont mai puțin cunoscut, acum ca mai sunt trei saptamani pana la Paști. Daca vreți carne de miel, ar fi bine sa cumparați carcasa cu tot cu cap. Așa puteți fi siguri ca ce puneți in farfurie este cu adevarat miel și evitați riscul intoxicațiilor.

Doliu in lumea teatrului romanesc! A murit un cunoscut regizor, in urma cu puțin timp / FOTO

08:35, 27.03.2024 - Sunt momente triste pentru teatrul romanesc. Un cunoscut regizor s-a stins din viața, in urma cu cateva momente, la varsta de 37 de ani, dupa o lunga lupta cu o boala necruțatoare. Iata despre cine este vorba!

Costel Biju, in doliu! Unul dintre colegii lui de breasla a murit! Era un artist cunoscut și apreciat / FOTO

16:10, 10.03.2024 - Este zi de doliu in lumea muzicala din Romania! Costel Biju este in doliu, iar in aceste momente trece prin clipe grele! Unul dintre colegii lui de breasla a murit! Era un artist cunoscut și apreciat in Romania. Iata despre cine este vorba!

Cel mai cunoscut activist pentru drepturile omului in Rusia, noua victima a represiunii lui Putin: ce sentința a primit

13:01, 27.02.2024 - Oleg Orlov, membru de vaza al apararii drepturilor omului in Rusia și cofondator al ONG-ului Memorial, a fost condamnat la doi ani și jumatate de inchisoare pentru critici formulate impotriva armatei ruse.


Ce parere ai despre aceasta stire?