Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce boli poate provoca aerul condiționat. De fiecare dată când îl pornești, te expui unui risc major

Publicat:

Expunerea indelungata la aerul condiționat poate avea efecte negative asupra sanatații, fiind vinovat de diverse afecțiuni precum bronșita, pneumonia, alergii, paralizie și chiar infecții cu anumite bacterii.Diferența de temperatura dintre mediul interior și cel exterior nu trebuie sa depașeasca 10 grade. Organismul se adapteaza cu dificultate la diferențe mari de temperatura, așa ca este ușor sa te imbolnavești. Aerul rece nu trebuie direcționat direct catre persoana din camera. Același lucru este valabil și in mașini. Ce boli poate provoca aerul condiționatDupa cum spuneam, aerul condiționat…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Michael Jordan. MVP-ul și majoritatea simpla

11:00, 26.04.2024 - Este cel mai bogat baschetbalist din istorie. Suficient de controversat. Extraterestru, mare amator de golf și gambling. Criticat și admirat. Dominant. Uluitor ca atlet. Dar mai presus de orice, extraordinar de carismatic. Și nu prin multifațetarea digitala sau prin bizz-ul companiilor create. Prea…

"Epidemie" de cancer la persoanele tinere. Oamenii de știința sunt alarmați: boala, tot mai intalnita la persoanele sunt 50 de ani. Se cauta cauzele

12:41, 05.04.2024 - Cazuri de limfom, cancer tiroidian și cancer de san au fost raportate in randul studenților de la Universitatea Raleigh din Carolina de Nord. Una dintre cladirile principale ale cladirii a fost inchisa anul trecut, pe fondul unor rapoarte privind expunerea la substanțe chimice legate in mod direct de…

Cum și cand se depune  formularul 212 „Declaratie unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice” in anul 2024

07:10, 02.04.2024 - AJFP Salaj informeaza  contribuabilii ca, prin OPANAF 6/2024 a fost aprobat noul model, instrucțiunile de completare și de depunere in anul 2024 a formularului 212 „Declaratie unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice”.In anul 2024, termenul de depunere…

Praf saharian in vestul, nordul și centrul Romaniei. Poate cauza probleme de sanatate pentru persoanele cu afecțiuni respiratorii

12:50, 01.04.2024 - Praf saharian in vestul, nordul și centrul Romaniei. Poate cauza probleme de sanatate pentru persoanele cu afecțiuni respiratorii Praf saharian in Romania: Particulele se vor mentine deasupra teritoriului Romaniei luni si marti iar depuneri de praf vor fi observate in vest, nord si centru, unde sunt…

Care este diferenta dintre varza alba si varza rosie

18:55, 28.03.2024 - Varza alba și varza roșie sunt doua varietați ale aceleiași legume din familia Crucifere. Varza este un aliment consumat pe scara larga și se gasește cu ușurința in piețe și supermarketuri. Diferența dintre varza alba și varza roșie consta in anumiți compuși responsabili pentru nenumarate beneficii…

Specialiștii au masurat ce impact are asupra creierului „ceata cerebrala” provocata de Covid

16:35, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Covid-ul lung au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, sugereaza un studiu, scrie The Guardian, citat de News.ro. Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19…

Printre efectele pe termen lung ale Covid: scaderea IQ-ului. Descoperirea surprinzatoare a cercetatorilor

07:01, 29.02.2024 -  Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19 poate avea un impact asupra abilitatilor cognitive si de memorie care dureaza un an sau mai mult dupa infectie. Persoanele cu simptome nerezolvate care au persistat mai mult de 12 saptamani au avut deficiente…

Cum sa tratam corect buzele crapate

05:30, 28.02.2024 - Uscaciunea și craparea buzelor constituie unele din cele mai intalnite simptome ale expunerii la frig in perioada iernii. Variațiile de temperatura, vantul puternic și umiditatea sunt doar cațiva dintre factorii care produc apariția descuamarii și fisurilor la nivelul buzelor. Sindromul de buze uscate…


Ce parere ai despre aceasta stire?