Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce au mâncat românii în prima zi la terase: ciorbă, sarmale, ciolan de porc, rață cu varză, papanași

Publicat:

Mancarurile preferate de bucureștenii care au ajuns in restaurante dupa doua luni și jumatate: ciorba de vacuța, sarmale, ciolan de porc, rața cu varza și papanași, conform unui lanț de restaurante, care a operat 9 terase, ocupate 100% luni la pranz.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sarmale de post cu varza acra, reteta strabunicii. Se punea un ingredient special care le dadea un gust dulce

14:40, 09.04.2024 - Pentru romani, nu exista masa de sarbatoare fara delicioasele sarmale. Daca iți dorești sa iți incanți familia și musafirii cu o varianta inedita a acestui preparat, merita sa te inspiri dintr-o rețeta veche de sarmale de post cu varza acra, populara pe vremea strabunicilor noștri. Un ingredient special,…

Cat a ajuns sa coste varza in piețele din Romania, inainte de Paște. Prețul ei ar fi fost triplat fața de anul trecut

09:40, 02.04.2024 - Romanii trebuie sa scoata din ce in ce mai mulți bani din buzunat pentru a face cumparaturile de Paște. S-a majorat prețul mielului, iar acum sunt nevoiți sa plateasca mai mult și pentru legume. Varza s-a scumpit radical, astfel ca prețul ei s-ar fi triplat fața de cel pe care il avea anul trecut.

Carnea de piton are gust de pui și ar putea fi trecuta in meniu, la restaurante, susține un cercetator australian

14:05, 16.03.2024 - Un cercetator australian a povestit ca a mancat carne de piton și crede ca ar putea fi un preparat apreciat in restaurante, indemnand lumea sa manance șarpe, scrie The Guardian.Dr. Daniel Natusch a mancat piton in aproape toate modurile imaginabile. „L-am facut la gratar. L-am avut in frigarui de satay.…

Ce a dezvaluit juratul Chefi la cuțite Richard Abou Zaki: „Fiica mea a mancat la 3 ani in 20 de restaurante cu stele Michelin”

14:45, 08.03.2024 - Indragostit de bucatarie inca din copilarie, Chef Richard Abou Zaki este gata pentru o noua etapa in viața sa profesionala: odata cu debutul sezonului 13 Chefi la cuțite va incepe și cariera lui in televiziune, ca o incununare a unui parcurs impresionant in domeniul gastronomic.

Juratul Chefi la cuțite Richard Abou Zaki, despre pasiunea pentru gastronomie in familia lui: ”Fiica mea a mancat, la 3 ani, in 20 de restaurante cu stele Michelin”

13:20, 08.03.2024 - Indragostit de bucatarie inca din copilarie, Chef Richard Abou Zaki este gata pentru o noua etapa in viața sa profesionala: odata cu debutul sezonului 13 Chefi la cuțite va incepe și cariera lui in televiziune, ca o incununare a unui parcurs impresionant in domeniul gastronomic.

Cum celebreaza romanii luna femeii: comenzi record de seturi cadou, flori și papanași

13:46, 29.02.2024 - De luna femeii, romanii iși arata afecțiunea prin comenzi de produse cosmetice, flori și cadouri dulci de pe aplicațiile de delivery. Printre cele mai comandate produse din categoria Sanatate și Frumusețe in martie 2023 au fost seturile cadou de ingrijire și crema de maini. Zilele de celebrare din luna…

O fetița din Maramureș a cucerit jurații „Romanii au talent”: Am mancat torturi la Seini, dar e mai buna palinca

00:00, 17.02.2024 - Dora are 8 ani și vine din Maramureș. Ea a interpretat un cantec popular, cucerind inimile juraților și publicului. Pe langa talent, Dora i-a „terminat” pe jurați prin cat de simpatica este cu accentul sau specific, dar și prin modul in care a vorbit. La finalul interpretarii, Dora s-a așezat pe scena…

Cat a ajuns sa coste o ciorba in restaurantele din Bucuresti, in 2024. Preturile au explodat, romanii sunt uimiti cand vad meniurile

09:20, 14.02.2024 - Un preparat simplu, unul dintre preferatele romanilor, pe care il gasim in meniurile tuturor restaurantelor, a trecut printr-un proces neașteptat, in ultima perioada. Afla, din randurile de mai jos, cat a ajuns sa coste o ciorba in restaurantele din Bucuresti, in 2024. Preturile au explodat. Prețurile…


Ce parere ai despre aceasta stire?