Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cazul masacrului de la coafor schimbă prioritățile în poliție. Regim de urgență pentru amenințări

Publicat:

Noul șef al Poliției Capitalei, chestorul , a dispus, in aceasta dimineața, ca petițiile in care sunt semnalate amenințari sa aiba prioritate.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Putin, amenințari fara precedent in cazul in care Ucraina foloseste armament NATO contra Rusiei: „Sunt state mici cu populație foarte densa”

22:16, 28.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a amenintat Europa cu „consecinte grave” daca tarile NATO vor permite Ucrainei sa foloseasca armamentul occidental pentru a ataca tinte pe teritoriul rus, transmit agentiile AFP si EFE.

Un avion al companiei Turkish Airlines a aterizat de urgența in Romania din cauza unei amenințari cu bomba

12:50, 13.04.2024 - Avionul companiei Turkish Airlines a aterizat de urgența la București (Romania) din cauza unei alerte cu bomba. Despre acest lucru a relatat Hava Sosyal Medya, informeaza media.az. Publicația precizeaza ca incidentul a fost inregistrat pe cursa TK1766 Varșovia - Istanbul. Echipajul a primit un mesaj…

Morți suspecte! 20 de pacienți decedați pe secția ATI in decurs de cateva zile la un renumit spital din capitala

15:21, 12.04.2024 - Politistii Serviciului Omoruri din cadrul Politiei Capitalei efectueaza, vineri, audieri in cazul deceselor de la Spitalul Clinic de Urgenta "Sfantul Pantelimon" din Bucuresti, au precizat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

20 de pacienți morți pe secția ATI in decurs de cateva zile la un renumit spital din capitala

11:30, 12.04.2024 - Politistii Serviciului Omoruri din cadrul Politiei Capitalei efectueaza, vineri, audieri in cazul deceselor de la Spitalul Clinic de Urgenta "Sfantul Pantelimon" din Bucuresti, au precizat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Polițiștii de la Omoruri fac audieri in cazul morților suspecte de la Spitalul Sfantul Pantelimon

10:50, 12.04.2024 - Polițiștii Serviciului Omoruri din cadrul Poliției Capitalei desfașoara audieri, vineri, in legatura cu decesele survenite la Spitalul Clinic de Urgența "Sfantul Pantelimon" din București.

Mașinile utilizate in regim de inchiriere, cu sau fara șofer, vor face ITP-ul la fiecare șase luni

09:25, 11.04.2024 - Mașinile utilizate in regim de inchiriere, cu sau fara șofer, vor face ITP-ul la fiecare șase luni Un proiect de lege inițiat de Guvernul Romaniei vizeaza aprobarea unei Ordonanțe de Urgența de la inceputul acestui an conform careia toate autovehiculele folosite in regim de taxi, precum și cele destinate…

„Taxa pe boala”, eliminata doar pentru anumite categorii

14:40, 04.04.2024 - Guvernul a aprobat, in sedinta de joi, scutirea de la plata contributiilor sociale pentru concediile medicale in cazul gravidelor, mamelor cu copii bolnavi, al pacientilor cu afectiuni oncologice si pentru cazurile de urgenta, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Mihai Constantin. „Guvernul…

Decizie istorica: WTA iși schimba regulamentul, dupa cazul Simonei Halep

20:45, 20.03.2024 - WTA a inceput o revizuire a regulilor sale, ceea ce ar putea face ca jucatoarele achitate de acuzatiile de dopaj sau carora le-a fost redusa suspendarea sa revina in circuit cu "clasamente speciale", a declarat miercuri, pentru Reuters, forul care guverneaza tenisul feminin, informeaza News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?