Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz şocant în Italia. Medici, asistenţi sociali şi politicieni sunt acuzaţi că vindeau copii, pentru adopţie

Publicat:

Un caz teribil face furori in Italia. Mai multi medici, asistenti sociali, dar si politicieni, sunt acuzati ca faceau parte dintr-o retea care vindea copii, spre adoptie. Ce este insa socant e ca...

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

295 de copii au fost parasiti in maternitati si unitati sanitare, in 2023

13:45, 04.05.2024 - Un numar de 295 de copii au fost parasiti in maternitati si in alte unitati sanitare, in 2023, cu 89 mai putini fata de anul anterior, conform datelor publicate pe site-ul Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie (ANPDCA).

El este Petronel, romanul mort in explozia de la hidrocentrala din Italia. Doi copii au ramas fara tata: "Multa putere familiei indurerate"

14:36, 10.04.2024 - Petronel Tanase locuia in Settimo Torinese de mai mulți ani alaturi de soția și cei doi copii ai lor. Barbatul, in varsta de 45 de ani, si-a pierdut viata in urma exploziei de la hidrocentrala din Italia.

Caz șocant in Iași! O fetita in varsta de patru ani a cazut intr-un iaz. Micuța e in stare grava, la spital

23:05, 05.04.2024 - Caz șocant in Iași! O fetița in varsta de patru ani a ajuns in stare grava, la Spitalul de Copii „Sfanta Maria” din Iasi, dupa ce a cazut intr-un iaz. Potrivit informațiilor, micuța a fost resuscitata de medici, iar acum este in coma și lupta sa traiasca.

Caz șocant: a facut avort acasa, apoi a ascuns fatul in frigider

17:35, 01.04.2024 - O romanca din Italia a facut avort acasa, apoi a ascuns fatul intr-un congelator. Polițiștii au gasit bebelușul de 4 luni inghețat complet. Cazul a șocat Italia, iar romanca a ajuns pe mana poliției. Totul a ieșit la iveala dupa ce femeia s-a prezentat la spital cu sangerari abundente și le-a spus doctorilor…

Tragedie in Italia. O romanca de 32 de ani și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu la Bologna

11:16, 15.03.2024 - O romanca in varsta de 32 de ani și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, relateaza EFE, potrivit Agerpres. 

Sfarsit cumplit pentru o familie de romani din Bologna, Italia. Mama si cei trei copii au murit intr-un incendiu.

11:11, 15.03.2024 - Trei copii mici au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, iar mama minorilor, in varsta de 32 de ani si originara din Romania, a decedat in timp ce era transportata la spital.

Caz șocant la un azil! Batrani ținuți in cuști și sedați! Patru angajați au fost arestați pana acum

13:01, 21.02.2024 - Caz șocant la un azil din Italia! Batranii din acest azil au fost ținuți in cuști și sedați! Patru angajați au fost arestați pana acum, iar autoritațile au demarat o ancheta in acest sens.


Ce parere ai despre aceasta stire?