Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz halucinant la un spital din țară. Femeie, lăsată să moară pe motiv că era duminică

Publicat:

Un barbat acuza cadrele medicale de la Spitalul Comanești ca i-au lasat mama sa moara, pe motiv ca era duminica. Femeia suferise un AVC, insa in unitatea sanitara nu se afla niciun medic care sa efectueze . Deși ar fi putut macar sa o trimita la un alt spital, aflat la doar 10 km […] The post Caz halucinant la un spital din țara. Femeie, lasata sa moara pe motiv ca era duminica first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Femeie dusa la exorcizare de soțul gelos! Caz halucinant in județul Suceava

16:25, 27.04.2024 - Ajunsa la manastire, femeia a cerut ajutorul unei maicuțe, care i-a dat telefonul sa sune la 112, iar apoi a ascuns-o de barbat pana la sosirea polițiștilor.Barbatul a declarat, in timpul audierilor, ca a recurs la acest gest din gelozie și din dorința de a-și salva relația. Decizia instanței in acest…

Motivul halucinant pentru care un preot a refuzat sa spovedeasca o femeie de 87 de ani, venita in carje. Arhiepiscopia Tomisului a inceput o ancheta

16:45, 22.04.2024 - Un preot a starnit o mulțime de reacții de revolta, dupa ce a refuzat sa spovedeasca o femeie de 87 de ani. Aceasta a venit in carje pana la el, insa preotul nu ar fi fost foarte impresionat de acest lucru. Motivul pentru care a refuzat sa o spovedeasca este de-a dreptul halucinant. Arhiepiscopia Tomisului…

Halucinant! Un influencer și-a lasat bebelușul sa moara de foame! Il „hranea” doar cu „lumina soarelui"

16:15, 19.04.2024 - Un barbat care promoveaza un stil de viața vegan și raw pe rețelele de socializare și-a lasat bebelușul in varsta de o luna sa moara de foame. L-a hranit doar cu „lumina soarelui”.

Motivul halucinant pentru care o femeie era sa fie linșata la un restaurant din Pakistan. Pe rochia ei scria „halwa”

11:55, 26.02.2024 - O mulțime furioasa s-a abatut asupra unei femei la un restaurant din Lahore, capitala provinciei pakistaneze Punjab. Sute de oameni au incercat sa o linșeze public dintr-un motiv halucinant. Marul discordiei: rochia pe care o purta.

O femeie care nu a sunat la 112 de jena era aproape sa moara in taxi, in drum spre spital „Uneori, aleg sa nu deranjeze”

17:05, 17.02.2024 - Femeia din Iași nu a vrut sa deranjeze ambulanța pentru o durere in piept care ascundea o patologie serioasa. Oamenii care intr-adevar ar trebui sa sune la 112 se gandesc de doua ori și uneori aleg sa nu deranjeze, spun reprezentanții UPU SMURD Iași.

Incident halucinant in Ploiești. O femeie, care tocmai a nascut, s-a intors la spital pentru a returna bebelușul altei mamei, dupa ce medicii i-au incurcat

20:40, 12.02.2024 - Un incident halucinant a avut loc, in urma cu puțin timp, in Ploiești. O femeie care nascuse recent s-a intors la spital, dupa ce medicii i-au incurcat bebelușul cu cel al altei femei. Aceasta i-a returnat copilul, iar acum are loc o ancheta.

Caz halucinant in Vaslui. O femeie a fost gasita moarta in casa amantului ei. Ar fi fost ucisa cu un topor

17:20, 12.02.2024 - Caz ingrozitor in Vaslui. O femeie a fost ucisa in timp ce se afla in casa amantului ei. Conform primelor informații, femeia ar fi fost omorata cu un topor. Tragedia s-a produs in urma cu o noapte, iar femeia a fost descoperita fara suflare.


Ce parere ai despre aceasta stire?