Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caută revanșa în fața Stelei

Publicat:

Dupa infrangerea din ultima etapa a turului Superligii (scor 7-8), CSM Oradea joaca din nou in bazinul Stelei, in meci contand pentru prima manșa a optimilor de finala din cadrul LEN .

Citeste articolul mai departe pe bihon.ro…  

Sursa articol: bihon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Merita Andrei Vlad minute de adio de la FCSB? » O legenda a Stelei reacționeaza vehement: „S-a mulțumit cu salariul, s-a lasat ispititit de bani”

18:10, 25.04.2024 - Andrei Vlad (25 de ani) se pregatește de plecarea de la FCSB dupa ce ii va expira contractul la finalul lunii iunie. In contextul in care roș-albaștrii pot cuceri titlul cu trei runde inaintea ultimului meci din play-off-ul Superligii, ramane de vazut daca portarul de rezerva va mai prinde cateva minute…

Adrian Sut (FCSB) - Nu avem nicio revansa de luat cu Rapid, suntem pe primul loc

18:20, 18.04.2024 - Jucatorul echipei FCSB, Adrian Sut, a declarat, joi, ca formatia sa nu are nicio revansa de luat in derby-ul cu Rapid, de sambata, cel mai important lucru fiind prima pozitie pe care o ocupa in clasamentul Superligii, potrivit Agerpres.

LiveBlog SuperLiga: Rapid vs Sepsi – Giuleștenii cauta prima victorie / Echipele de start

19:51, 15.04.2024 - Ajunsa pe locul al cincilea al clasamentului din play-off-ul SuperLigii, Rapid cauta prima victorie dupa trei partide in confruntarea cu Sepsi Sfantu Gheorghe. Meciul este transmis LiveBlog pe HotNews.ro.

CFR Cluj a umilit Rapidul in Giulești

22:50, 06.04.2024 - CFR Cluj a zdrobit echipa Rapid București in Giulești. Clujenii au inscris patru goluri in prima repriza a partidei disputate sambata seara. Meciul a facut parte din etapa a III-a din play-off-ul Superligii de fotbal.

VIDEO SuperLiga: Dinamo, rateaza in prelungiri victoria cu Petrolul – „Cainii”, pe loc de retrogradare directa

22:40, 01.04.2024 - In ultima partida a rundei a doua din play-out-ul SuperLigii, Dinamo a remizat dramatic, scor 1-1, in fața celor de la Petrolul Ploiești. Trupa lui Zeljko Kopic ramane pe loc de retrogradare ridrecta.

Miami Open: Daniil Medvedev vs Jannik Sinner - Rusul cauta revansa pentru finala pierduta la AO 2024

10:35, 29.03.2024 - Daniil Medvedev - Jannik Sinner, meci contand pentru semifinalele turneului ATP 1000 de la Miami, este programat, vineri, 29 martie, de la ora 19:00, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2 / Digi Sport 4.

Mica revansa cu „U”: Liderul Politehnica s-a distantat de clujence inaintea play-off-ului elitei feminine

15:15, 03.03.2024 - Politehnica Timisoara a obtinut o victorie extrem de importanta in calculele pentru titlul SuperLigii feminine. Alb-violetele au castigat cu 2-0 astazi, pe „Stiinta”, in fata rivalei Universitatea Cluj si s-au distantat la noua puncte de ardelence inaintea startului play-off-ului. Pe „Stiinta”, unde…

Rapid cauta revanșa dupa eșecul de la Iași

00:35, 28.02.2024 - Etapa a 28-a din Liga 1 programeaza, miercuri, 28 februarie, meciurile Universitatea Cluj – Farul Constanța și Rapid – UTA Arad, dueluri extrem de importante in economia finalului de sezon regular. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un…


Ce parere ai despre aceasta stire?