Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Catina, un foarte bun adjuvant in viroze

Publicat:

Catina contine de doua ori mai multa vitamina C decat macesele, dar si vitaminele A, complexul B, E, K si P. Ceaiul de catina este un minunat tonifiant general, fiind recomandat în combaterea tusei si revigorarea organismului în perioada convalescentelor de orice natura. Vitamina C pe care o contine, completeaza doza atat de necesara persoanelor anemice si a celor care depun eforturi fizice si intelectuale. Pentru calmarea tusei se consuma cate doua cani de ceai pe zi preparat din fructe uscate infuzate timp de 10 minute într-o cana cu apa fierbinte.
Scortisoara, tonica…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bautura care ajuta la ameliorarea tuturor durerilor din organism

16:26, 14.05.2024 - Ceaiul de hibiscus este o infuzie preparata din petalele uscate ale florii de Hibiscus sabdariffa, ce poate fi consumat calda sau rece.Deși este originar din Africa, este recunoscut și consumat in intreaga lume pentru proprietațile pe care le conține. Revista științifica National Geographic a precizat…

9 alimente care acționeaza ca un medicament pentru stomac. Merita introduse in alimentație cat mai frecvent

13:55, 08.05.2024 -  Alimentația și sanatatea stomaculuiAlimentația poate influența in mod semnificativ sanatatea stomacului, fie ameliorand, fie agravant simptomele afecțiunilor gastrice. Printre cele mai comune probleme se numara indigestia, refluxul gastroesofagian, ulcerele și sindromul intestinului iritabil. O dieta…

Alimentele pe care trebuie sa le consumi in aceasta primavara pentru a avea un sistem imunitar puternic

09:20, 17.04.2024 - Iata cateva dintre cele mai importante alimente pentru sistemul imunitar in aceasta perioada a anului:1. CitriceleCitricele, cum ar fi portocalele, lamaile, grepfrutul și limele, sunt bogate in vitamina C, un puternic antioxidant care ajuta la intarirea sistemului imunitar. Vitamina C stimuleaza producția…

Aurul negru: Super-ceaiul anti-inflamator, anti-viral și anti-bacterian care conține cantitați impresionante de antioxidanți

08:25, 06.04.2024 - Ceaiul de aronia are beneficii surprinzatoare pentru sanatate. Cunoscuta și sub numele de capșuna neagra, aceasta este bogata in antioxidanți și substanțe nutritive esențiale. Puțini sunt cei care sunt conștienți de potențialul sau de a imbunatați sanatat

Fructul minune care conține mai multa Vitamina C decat citricele: crește in Romania și are beneficii foarte mari pentru sanatate

15:35, 30.03.2024 - Citricele sunt fructe extrem de bogate in Vitamina C, dar nu sunt tocmai indicate pentru oamenii care au probleme cu stomacul, aceste fructe generand aciditate. In schimb, pentru aport de Vitamina C, tot mai mulți oameni prefera fructele de aronia care au un conținut de vitamina C de 21 mg la 100 g…

Cele mai sanatoase ceaiuri pe care sa le bei zilnic. De ce le recomanda specialiștii

09:00, 29.03.2024 - Indiferent daca preferi ceai fierbinte sau ice tea, ceaiul este o bautura extraordinar de sanatoasa, pe care specialiștii recomanda sa o bei zilnic.Toate ceaiurile furnizeaza nutrienți și fitochimicale care susțin sanatatea in multe domenii, mai ales daca sunt baute zilnic, explica fitoterapeutul Rachelle…

Condimentul pe care trebuie sa-l consumi dimineața, pe stomacul gol. Beneficii uluitoare pentru sanatate

11:16, 21.03.2024 - Despre mierea de albine vorbim de foarte mult timp, știm ca este un podus natural realizat in stupi și ofera o serie de nutrimenți de cea mai buna calitate organismului uman. Scorțișoara , folosita mai ales pentru a condimenta anumite preparate, in combinație cu mierea de albine se transforma intr-un…

Condimentul pe care trebuie sa-l consumi dimineața, pe stomacul gol. Beneficii uluitoare pentru sanatate

07:40, 21.03.2024 - Despre mierea de albine vorbim de foarte mult timp, știm ca este un podus natural realizat in stupi și ofera o serie de nutrimenți de cea mai buna calitate organismului uman. Scorțișoara , folosita mai ales pentru a condimenta anumite preparate, in combinație cu mierea de albine se transforma intr-un…


Ce parere ai despre aceasta stire?