Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Câți senatori și deputați are fiecare partid după repartizarea mandatelor de către BEC

Publicat:

a repartizat partidelor mandatele in urma alegerilor parlamentare din 6 decembrie. Potrivit BEC, PSD va avea in viitorul Parlament 157 de senatori si deputati, PNL va avea 134, USR Plus - 80, AUR – 47, iar UDMR – 30.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

13 absolventi ai Școlii de Agenti de Politie ,,Vasile Lascar Campina, repartizati la IPJ Tulcea

15:20, 29.04.2024 - Astazi, 29 aprilie 2024, la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Tulcea, 13 absolventi ai Scolii de Agenti de Politie ,,Vasile Lascar" Campina, promotia aprilie 2024, repartizati acestei unitati, au avut zi plina de emotii, avand in vedere schimbarea statutului lor din elevi in politisti. Repartizarea…

Apare candidatul 'struțo-camila' la locale: BEC a decis ca listele de consilieri locali și județeni pot conține independenți in cazul alianțelor

12:40, 04.04.2024 - Biroul Electoral Central a adoptat marți, la solicitarea organizației PSD Teleorman, o hotarare de interpretare a legii in sensul in care alianțele electorale pot propune la alegerile locale din 9 iunie independenți pe listele de consilieri locali și consilieri județeni.

Medicul chirurg Patriciu Achimaș, apel catre deputați sa susțina legea vaccinarii populatiei, in contextul creșterii cazurilor de rujeola: „Cei care se opun vaccinarii sunt victime ale acțiunilor de manipulare de pe rețelele sociale”

11:10, 27.03.2024 - Continue reading Medicul chirurg Patriciu Achimaș, apel catre deputați sa susțina legea vaccinarii populatiei, in contextul creșterii cazurilor de rujeola: „Cei care se opun vaccinarii sunt victime ale acțiunilor de manipulare de pe rețelele sociale” at Info real.

Inalta Curte a validat Alianța Dreapta Unita USR – PMP – Forța Dreptei. Decizia BEC, anulata

13:50, 19.03.2024 - Inalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a validat, marți, Alianța Dreapta Unita USR – PMP – Forța Dreptei, care fusese respinsa de Biroul Electoral Central. Decizia este definitiva, ceea ce inseamna ca Alianța Dreapta Unita poate participa la alegerile europarlamentare și locale. „Admite contestatia…

Biroul Electoral Central a respins inregistrarea Alianței Dreapta Unita. Care este motivul

13:35, 17.03.2024 - Biroul Electoral Central (BEC) a respins protocolul de alianța a USR, PMP și Forța Dreptei, invocand ca in cazul PMP nu a fost tranșata definitiv situația juridica a conducerii, potrivit unui anunț al USR.

A fost aleasa ziua cand vor fi anuntati cei 7 judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central 2024

15:20, 14.03.2024 - In data de 15 martie 2024, orele 13.30, va avea loc sedinta publica pentru desemnarea, prin tragere la sorti, a celor 7 judecatori ai Inaltei Curti de Casatie si Justitie care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerea membrilor din Romania in Parlamentul European 2024 si pentru alegerea…

Banc: "Domnule, aici nu puteti parca, trec senatori, deputati..." Continuarea te va amuza teribil

08:40, 08.02.2024 - E joi, sfarșitul de saptamana e aproape, așa ca nu strica nimanui cateva minute de buna dispoziție. Ți-am pregatit cateva bancuri care, cu siguranța, iți vor aduce zambetul pe buze. Relaxeaza-te și citește cateva glume care te vor amuza și iți vor face ziua mai buna.


Ce parere ai despre aceasta stire?