Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Câți ani a împlinit astăzi Pepe. Artistul, pus pe șotii la aniversarea zilei de naștere. Ce poză a postat pentru fani

Publicat:

Faimosul artist Pepe iși serbeaza astazi ziua de naștere! Deși il cunoaștem ca fiind mereu pus pe glume, cu ocazia aniversarii zilei de naștere artistul s-a dovedit a fi mai pus pe șotii ca niciodata. Acesta a sarbatorit acasa alaturi de oamenii dragi lui, fara locuri exclusiviste. Care este poza ce a starnit amuzamentul fanilor și ce varsta a implinit vedeta?

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Dana Sota și-a sarbatorit ziua de naștere. Afacerista a implinit 61 de ani. Cum va sarbatori

21:20, 09.05.2024 - Zi importanta pentru Dana Sota. Femeia de afaceri a implinit astazi 61 de ani. Chiar daca a ajuns la aceasta varsta, spune ca se simte mai bine decat la 20 de ani și a ajuns la un echilibru. Cum va petrece de ziua ei.

Petrecere de zile mari in Londra! Victoria Beckham a fost carata de soțul ei dupa aniversarea zilei de naștere

18:40, 22.04.2024 - Noaptea de sambata spre duminica a fost una speciala pentru Victoria Beckham. Vedeta și-a sarbatorit cea de-a 50-a aniversare, iar cu aceasta ocazie speciala, s-a reunit cu restul formației Spice Girls, noteaza click.ro. Recent accidentata la picior, Victoria Beckham a intrat in clubul Oswald’s, din…

Sarbatoare in familia Alinei Eremia. Ce urare i-a facut artistei mamei sale, cu ocazia zilei de naștere / FOTO

21:41, 14.04.2024 - Alina Eremia o sarbatorește pe mama sa, Daniela. Cantareața a moștenit atat frumusețea, cat și talentul muzical de la cea care i-a dat viața, iar relația dintre ele este una apropiata. Pentru a marca ziua de naștere și in mediul online, artista i-a transmis un mesaj important, alaturi de o fotografie…

Andreea Balan, urare superba pentru Petrișor Ruge, cu ocazia zilei de naștere. Dansatorul a implinit 37 de ani

15:45, 10.04.2024 - Andreea Balan nu a lasat sa treaca ziua lui Petrișor Ruge, bunul ei prieten și dansator, fara sa ii transmita un mesaj special și pe rețelele de socializare. Iata ce urare emoționanta i-a facut!

Xtra Night Show. Dana Rogoz, petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vlad a implinit 10 ani: „Au carat bușteni...” / VIDEO

11:05, 14.03.2024 - Dana Rogoz a facut o petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vedeta a avut grija sa il surprinda pe copilului ei pe cinste cu ocazia zilei in care a implinit varsta de 10 ani. Ce a marturisit actrița, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Bianca Dragușanu, petrecere de lux cu ocazia zilei de naștere. Ce surprize a pregatit vedeta pentru invitații ei / FOTO

00:05, 07.03.2024 - Bianca Dragușanu are parte de o petrecere de lux de ziua sa de naștere. Vedeta are alaturi de ea cele mai apropiate persoane, iar surprizele pentru ei nu au putut sa lipseasca. De la decorul de vis, la preparatele ideale, nimic nu a putut sa lipseasca, astfel ca a fost atenta la fiecare detaliu.

Sora lui Theo Rose și-a sarbatorit ziua de naștere! Raluca Diaconu a implinit 38 de ani / VIDEO

16:11, 19.02.2024 - Sora lui Theo Rose și-a sarbatorit ziua de naștere. Raluca Diaconu a implinit varsta de 38 de ani și a fost sarbatorita de intreaga familie. Iata cu ce tort a fost surprinsa și in ce ipostaza s-a afișat alaturi de Theo Rose.


Ce parere ai despre aceasta stire?