Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Catherine Zeta-Jones, BĂTAIE în stradă cu Jude Law! FOTO

Publicat:

Cand crezi ca nimic nu te mai poate surprinde, apare cate un episod care iti schimba total parerea.

Astfel, una dintre scenele memorabile, vazute zilele trecute de locuitorii , a fost cea in care actrita Catherine Zeta-Jones il batea pe colegul ei britanic .

Imbracata ca o femeie de afaceri, Catherine Zeta-Jones il loveste cu putere pe englez, manuind cu dibacie o servieta mare. este surprins masandu-si capul dupa respectiva scena.

Din fericire, toata scena face parte din noul film "", care va fi lansat…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bataie intre doi barbați, pe strada Armoniei din Timișoara

20:30, 24.05.2024 - Jandarmii au fost chemați sa intervina vineri pe strada Armoniei din Timișoara, acolo unde doi tineri s-au luat la harța. Unul dintre ei a fost transportat la spital, in timp ce celalalt a ajuns la poliție.

Bataie in plina strada, in miezul zilei, intre doua grupuri de romi. Altercația s-a terminat cu victime la spital

18:41, 17.05.2024 - Cinci  barbați au fost reținuți pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și incaierare in localitatea Targu Lapuș. Scandalul s-a iscat ieri, in jurul orei 11.00, pe strada Zorilor și ulterior altercația a continuat pe strada 1 Mai și inclusiv in curtea unei unitați de invațamant. Lucrurile au degenerat…

Doi tineri de 16 și 20 de ani au omorat in bataie cu batele un barbat in plina strada

07:10, 15.05.2024 - Cei doi criminali, dintre care unul este minor, i-au crapat capul victimei cu batele in plina zi, in mijlocul strazii, marți 14 mai. Motivul crimei ar fi fost faptul ca barbatul de 46 de ani luase apararea a doua fete care erau harțuite de aceștia. 

Bataie in plina strada intre mai multi tineri in Vama Veche. Politia ii cauta pe scandalagii VIDEO

16:15, 02.05.2024 - O bataie in plina strada in care au fost implicati mai multi tineri a avut loc in Vama Veche, iar imaginile au aparut pe o retea de socializare. Politia a deschis o ancheta in acest caz pentru identificarea persoanelor care au luat parte la acest scandal, relateaza News.ro.Reprezentantii Inspectoratului…

VIDEO Bataie in plina strada la Vama Veche. Poliția ii cauta pe participanți

15:35, 02.05.2024 - O bataie in care au fost implicati mai multi tineri a avut loc in Vama Veche, iar imaginile au aparut pe o retea de socializare. Politia a deschis o ancheta in acest caz pentru identificarea persoanelor care au luat parte la acest scandal.

Brașovul, lovit de furia electorala: consilier filmat la toaleta, injuraturi intre edili și bataie pe strada

12:45, 29.03.2024 - Brașovul este zguduit de o serie de incidente ce tradeaza tensiunea electorala. Un consilier local a uitat sa dezactiveze camera cand a intrat la toaleta, un angajat al Primariei a injurat o consiliera, iar alt consilier local a lovit cu capul in gura un cetațean USR-ist.

Scandal cu bataie și amenințari in strada, intr-o comuna din Alba. Un barbat a fost reținut de polițiști

12:00, 21.03.2024 - Scandal cu bataie și amenințari in strada, intr-o comuna din Alba. Un barbat a fost reținut de polițiști Un barbat din comuna Cetatea de Balta a fost reținut de polițiști, dupa un scandal petrecut pe o strada din comuna. Acesta l-ar fi agresat și amenințat cu moarte, pe un alt barbat din localitate.…

ASEARA – Bataie generala pe o strada din Sighet

14:00, 20.03.2024 - Scandal in seara zilei de 19 martie pe o strada din Sighetu Marmației, fiind nevoie de intervenția polițiștilor. Apelul la 112 a venit aseara, la ora 20.56, Poliția Municipiului Sighetu Marmației fiind solicitata sa intervina pe strada Bogdan Voda la un scandal produs intre mai multe persoane. „Deplasați…


Ce parere ai despre aceasta stire?