Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Câte linguri de ulei se pun la zacuscă, de fapt. Trucul româncelor dintr-o rețetă veche de 100 de ani

Publicat:

In fiecare toamna gospodinele iși pregatesc conservele pentru iarna. Zacusca este o conserve delicioasa, tradiționala in bucataria romaneasca, realizata din legume coapte și marunțite, care sunt amestecate cu condimente și ulei pentru a crea un gust bogat și savuros. Unul dintre elementele cheie in prepararea sa este uleiul, care contribuie nu numai la textura și aroma sa, dar și la conservarea legumelor pe termen lung. Insa, intrebarea care se pune adesea este cat ulei se pune in zacusca? Uleiul este un element esențial pentru a conserva zacusca Rețetele tradiționale de zacusca implica folosirea…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

ce alege intre whiskey și șpriț/ VIDEO

10:55, 27.04.2024 - Fostul președinte al Romaniei, Traian Basescu, ne obișnuise cu stilul sau extrem de popular, dar și cu petrecerile la care participa, inclusiv in timpul mandatului prezidențial. In cadrul unei emisiuni la Prima News, fostul președinte a fost intrebat ce prefera intre whiskey și șpriț. Raspunsul lui…

Rețeta de chec a Sandei Marin. Cum se face un chec perfect dupa o rețeta romaneasca veche

13:40, 24.04.2024 - Cu siguranța exista multe rețete de chec pe care le-ai incercat pana acum, dar te asiguram ca niciuna nu se compara cu cea Sandei Marin. Cunoscuta pentru carțile de bucate pe care le-a lansat, celebra scriitoare a lansat o rețeta tradiționala a unui chec perfect și delicios. Iata cu il gatești.

Pandispan de post, reteta veche. Nu dai gres cu ea! Ingredientul care il face cu adevarat pufos

16:36, 23.04.2024 - Pandișpanul de post este o varianta excelenta in aceasta perioada. Pentru cei care nu mananca deserturi de dulce, pot incerca aceasta prajitura care se prepara mai ușor decat pandișpanul clasic. Se face și mai rapid și nu trebuie sa petreceți mult timp in bucatarie. In plus, exista și un ingredient…

Cum faci chec fara praf de copt. Reteta veche, pe care orice gospodina trebuie sa o stie

15:26, 17.04.2024 - Te-ai gandit vreodata ca poți face chec fara sa folosești ceva care sa il ajute sa se umfle corespunzator? Ei bine, exista o rețeta ce propune gatirea acestui preparat fara praf de copt. Este veche, de pe vremea strabunicilor noștri, dar foarte utila. Rețeta de chec fara praf de copt Checul este una…

Rețeta de paste cu somon si tarhon. Preparatul ideal pentru un pranz in familie

10:25, 01.04.2024 - Rețetele pentru un pranz delicios sunt numeroase și pot fi gatite foarte simplu. PEntru a-i mulțumi chiar și pe cei mai pretențioși, poți opta pentru pastele cu somon și tarhon care sunt foarte gustoase și s eprepara int-un timp record.

De ce n-a apelat Marina Voica la operațiile estetice pana la 87 de ani: ”Multa vreme am aratat bine, acum ce rost mai are?”. Trucul din televiziune care o arata mai tanara EXCLUSIV

20:55, 08.03.2024 - Și, acum, la varsta de 87 de ani, solista de muzica ușoara Marina Voica și-a pastrat cochetaria. Ea ne-a dezvaluit, in interviul exclusiv pentru Playtech Știri, de ce nu a batut niciodata la ușa medicului estetician, pentru a scapa de enervantele riduri. Cand va susține un concert de proporții, la Sala…

Cat lapte și cat ulei trebuie sa pui in chec pentru a ieși pufos. Rețeta veche de 25 de ani

22:45, 28.02.2024 - Desertul de suflet al romanilor, un deliciu cu care ne rasfațau mamele și bunicile, dar o rețeta ce le da multora batai de cap. Pentru a fi sigur ca nu dai greș niciodata cand il prepari, este important sa ții cont de doua detalii importante. Afla, din randurile de mai jos, cat lapte și cat […] The…

Langosi de post, reteta veche. Ce pun unguroaicele in aluat, doar asa ies pufosi

13:50, 21.02.2024 - Langoșii sunt unul dintre cele mai iubite preparate, indiferent ca sunt de post sau nu. Cele fara ou, lapte sau branza sunt la fel de delicioase precum cele clasice, dar conteaza foarte mult modul de preparare și ingredientele pe care le folosești. Ce pun unguroaicele in aluat pentru a ieși pufoși.…


Ce parere ai despre aceasta stire?