Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cătălin Josan i-a „bătut“ pe Eros Ramazzoti și Tiziano Ferro

Publicat:

Castigatorul primei editii a concursului „Megastar" de peste Prut a reusit sa se faca auzit si peste hotarele Romaniei. Piesa „Don't " a charismaticului artist basarabean a ajuns printre cele mai ascultate 20 de melodii din Italia.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adevarul din spatele melodiei „Made in Romania”, care a cucerit toata planeta. De unde este inspirata piesa, de fapt

00:06, 04.05.2024 - Melodia „Made in Romania” s-a viralizat repede pe rețelele de socializare. In special fotbaliștii se filmeaza in timp ce danseaza pe deja celebra manea a lui Ionuț Cercel, iar imaginile cu cei de la Inter Milano din vestiar, imediat dupa ce au cucerit titlul in Italia, au facut inconjurul lumii.Chiar…

Caz revoltator in Italia! Un roman a fost arestat, dupa ce a batut cu bestialitate un barbat

22:35, 11.04.2024 - Caz ingrozitor in Italia! Un roman a batut cu bestalitate un barbat, pana cand a ajuns in stare critica. Agresorul a fost arestat de polițiștii italieni. Acesta a intrat in casa barbatului pentru a-l jefui. Victima a murit in urma cu puțin timp.

Liderul gruparii Sportivilor, batut in Italia de o banda de hoți din Romania / Cum a ajuns Mircea Nebunu in mijlocul unei reglari de conturi!

22:50, 09.04.2024 - Liderul interlop bucureștean Mircea Nebunu ar fi fost atacat, in Italia, de membrii unei bande de hoți din Romania, in contextul unei reglari de conturi. Motivul scandalului ar avea legatura cu o presupusa taxa de protecție.

Cine este Liviu Moroiu, primul concurent care a refuzat cuțitul de aur din partea lui Chef Ștefan Popescu. „Determinarea era destul de mare”

14:05, 28.03.2024 - In ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Liviu Moroiu i-a surprins din plin pe jurați, dupa ce a refuzat cuțitul de aur oferit din prtea unuia dintre chefi. Concurentul a avut un preparat ce l-a convins pe Chef Ștefan Popescu sa ii ofere cuțitul de aur, dar nimeni nu se aștepta ca tanarul…

Dedeman inaugureaza Grand Hotel Gardone in Italia: O destinație de lux pe malul lacului Garda

16:30, 26.03.2024 - Frații Dragoș și Adrian Paval, cunoscuți pentru imperiul lor de afaceri Dedeman, pregatesc o noua surpriza pentru piața hoteliera, cu inaugurarea Grand Hotel Gardone in Italia. Cu o istorie ce dateaza din 1884, cladirea situata intr-o locație pitoreasca de pe malul lacului Garda se pregatește sa iși…

Un roman din Italia și-a batut vecinii cu coada de matura, suparat ca faceau un gratar

16:45, 18.03.2024 - Doua persoane au fost agresate de un roman in timp ce se pregateau sa faca un gratar in curtea lor. Situația a escaladat rapid atunci cand vecinul roman in varsta de 50 de ani a intrat brusc in curtea lor și a inceput sa-i atace verbal și apoi fizic.

Un roman din Italia și-a batut vecinii peruani cu coada de matura

12:20, 18.03.2024 - Un roman din Ancona și-a atacat din senin vecinii peruani cu o coada de matura, in timp ce aceștia pregateau un gratar. In ajutor i-a sarit și soția, care s-a ocupat personal de vecina din Peru. O familie de peruani din Ancona a cerut ajutorul poliției dupa ce a fost atacata din senin in timp ce faceau…

Gest șocant in Italia. Un roman și-a batut vecinii cu coada de la matura, din cauza ca faceau gratar

10:55, 18.03.2024 - Un roman a recurs la un gest șocant in Italia. Și-a batut vecinii cu coada de la matura, dupa ce a observat ca faceau gratar in curtea din spate a casei. Cei doi se aflau in curtea casei lor, iar barbatul i-a atacat. Iata ce l-a deranjat pe roman!


Ce parere ai despre aceasta stire?