Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât zahăr trebuie să pui pentru 5 borcane de gem de caise. Va ieși delicios

Publicat:

Este perioada in care gospodinele fac ultimele cumparaturi și cauta cele mai gustoase fructe pentru a face gem. In randurile urmatoare va vom prezente o rețeta de gem de caise. Secretul pentru a ieși perfecta consta in cantitatea de zahar pe care o puneți. Cat zahar trebuie sa pui pentru cel mai delicios gem de […] The post Cat zahar trebuie sa pui pentru 5 borcane de gem de caise. Va ieși delicios appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nu mai fierbe ardeii umpluți in apa. Altul este secretul ca sa iasa ca la bunica

11:00, 24.04.2024 - Vrei sa prepari ardei umpluți inainte de sarbatorile pascale? Bucatarul Ovidiu din Bacau a dezvaluit care este secretul preparatului. Nu trebuie sa fierbi legumele in apa, ci in sos. Cum trebuie sa procedezi. Ardei umpluți. Secretele preparatului Ardeii umpluți sunt un preparat delicios pentru fiecare…

Desertul din cateva ingrediente care se prepara in 5 minute. E delicios si te scapa de grija musafirilor neanuntati

11:20, 27.03.2024 - Delicat, cu textura fina, acest desert face parte din categoria prajiturilor cu care nu dai greș și pe care nimeni nu il poate refuza. Se prepara extrem de simplu, in doar 5 minute, cu cateva ingrediente din bucatarie. Iata cum se prepara flanul de banane și vanilie, un desert care are consistența unei…

Cum se congeleaza corect carnea tocata. Secretul gospodinelor care te va ajuta enorm de acum

10:15, 20.03.2024 - Congelarea este o metoda de a pastra prospețimea și aroma carnii, mai degraba decat evitarea alterarii sale, deși este și acesta un avantaj. Playtech Știri iți explica cum se congeleaza carnea tocata in condiții de siguranța alimentara. Nu o pastra inghețata mai mult de doua, trei luni. Avantajele congelarii…

Cum functioneaza toaletele avioanelor, de fapt. Secretul stiintific din spatele acestui detaliu

19:10, 15.03.2024 - V-ați gandit vreodata la modul in care funcționeaza avioanele? Un obiect de zeci de tone care ajunge in aer și ne transporta la destinația noastra in siguranța. Cu toate aceste, la ce ne gandim mai puțin sunt funcțiile zilnice care au loc la bord. Cum funcționeaza toaletele avioanelor Folosirea apei…

Nu mai pune maioneza in salata de vinete! Mihaela Bilic a spus secretul unui preparat delicios

13:50, 08.03.2024 - Salata de vinete este unul dintre cele mai apreciate preparate, pe care mulți il iubesc. Exista, insa, și persoane care il evita, pentru ca are multe calorii. Mihaela Bilic a dezvaluit un secret care ne va scapa de aceasta grija și ne va ajuta sa ne bucuram de acest deliciu, fara a mai consuma maioneza.…

Ce faci cu florile primite pe 8 martie. Asa te poti bucura de ele in fiecare an, secretul florarilor 

12:40, 07.03.2024 - Tradițional, in ziua de 8 martie, femeile primesc flori in semn de recunoștința și aprecieze. Cele mai comune flori de oferit in aceasta zi sunt zambilele, narcisele sau lalelele. Dar ce faci cu florile primite pe 8 martie astfel incat sa reziste mai mult timp? Din pacate, multe dintre aceste flori…

Nu mai pune orez in perișoare. Secretul pe care il au gospodinele iscusite pentru un gust delicios

17:00, 04.03.2024 - Un deliciu cu care ne rasfațau mamele și bunicile, dar care nu este deloc simplu de recreat. Daca vrei sa iți poți surprinde și tu familia și musafirii, trebuie sa pui in aplicare acest secret al gospodinelor. Afla, din randurile de mai jos, de ce sa nu mai pui orez in perișoare. Secretele gospodinelor…

Fasolea se pune la inmuiat in apa rece sau calda? Secretul știut de marii bucatari

15:00, 27.02.2024 - Pasionații de mancaruri cu fasole cunosc dilema legata de inmuierea acesteia inainte de gatire. Fasolea se pune la inmuiat in apa rece sau calda? Și cat timp este necesar? Sunt intrebari frecvente ce necesita raspunsuri precise pentru a obține rezultatele dorite in bucatarie. Tipuri de fasole Exista…


Ce parere ai despre aceasta stire?