Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CÂT I-A LUAT ELENEI BĂSESCU SĂ SPUNĂ DA LA STAREA CIVILĂ? AFLĂ AICI!

Publicat:

s-a casatorit cu iubitul ei, , zis Syda, la 2.

Totul s-a desfasurat cu repeziciune, dupa 9 minute si cateva zeci de secunde, mirii iesind deja din incinta in care au spus "DA" in fata ofiterului starii civile.

Urmeaza acum cununia religioasa, la iar la ora 18.00 urmeaza petrecerea de la .

 

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Delia, soția lui Lino Golden, primele declarații dupa cununie. Care a fost cel mai emoționant moment de la starea civila: "Tremuram foarte tare..." / VIDEO

15:55, 22.04.2024 - La sfarșitul saptamanii trecute, Lino Golden și Delia Salchievici s-au casatorit civil. Cei doi au devenit, oficial, soț și soție, dupa o relație de un an și jumatate. In cadrul emisiunii Știrile Antena Stars, Delia a facu primele declarații despre unul dintre cele mai importante momente din viața sa.

Andrei Tinu, candidatul AUR la Primaria Sectorului 2: Ii provoc pe Rareș Hopinca și Radu Mihaiu sa spuna adevarul in fața detectorului de minciuni

16:35, 19.04.2024 - Candidatul AUR la funcția de primar al Sectorului 2, Andrei Tinu, ii provoaca pe Radu Mihaiu, actualul primar USR in funcție, și pe Rareș Hopinca, reprezentantul Alianței PSD-PNL, principalii sai contracandidați, sa accepte sa fie supuși testului cu detectorul de minciuni.

Rareș Bogdan evita sa spuna ca actualul candidat al PSD-PNL pentru Primaria Sectorului 1 a lucrat la SRI

22:40, 14.04.2024 - Rareș Bogdan a declarat, duminica seara, ca ar fi un caștig enorm daca Alinața PSD-PNL ar caștiga Primaria Sectorului 1, in contextul in care liberalul considera ca primarița Clotilde Armand este „un dezastru și o rușine”.„Doamna Armand este o rușine pentru București.

Scolile din Sectorul 5 vor fi inchise luni, dupa ce in doua unitați de invațamant au aparut ploșnițe

19:45, 21.03.2024 - Autoritațile au decis ca școlile din Sectorul 5 al Capitalei sa fie inchise luni, 25 martie, pentru activitati de dezinsectie, dupa ce a fost semnalata prezenta plosnitelor in unitațile gimnaziale "I.C. Bratianu" si "Petrache Poenaru", informeaza joi News.ro.Primaria Sectorului 5 a anunțat ca edilul…

Dan Podaru: Candidez la alegerile locale pentru funcția de primar al Sectorului 1

10:31, 13.03.2024 - Dan Podaru, fost membru PNL și consilier la Sectorul 1, a anunțat ca va intra in cursa pentru Primaria Sectorului 1, fiind primul contracandidat al lui Armand, susținuta pentru inca un mandat de Alianța Dreapta Unita.

Cum s-a casatorit Florin Piersic cu clujeanca Anna Szeles: ”la iesirea dinspre Starea civila a primariei sectorului 1 am vazut o pereche. ”Nu va suparați, n-ați vrea sa imi fiti martori?”

10:11, 09.03.2024 - Continue reading Cum s-a casatorit Florin Piersic cu clujeanca Anna Szeles: ”la iesirea dinspre Starea civila a primariei sectorului 1 am vazut o pereche. ”Nu va suparați, n-ați vrea sa imi fiti martori?” at Info real.

Clotilde Armand, veste-SOC despre Primaria Sectorului 1: n-ar mai avea fonduri ca sa functioneze! „PNL-PSD au dus banii la Catedrala Mantuirii”

08:25, 07.03.2024 - Clotilde Armand a iesit cu un anunt socant, joi dimineata: „Primaria Sectorului 1 va fi inchisa din cauza consilierilor locali PNL PSD”. Edilul a punctat ca institutia nu mai are bani ca sa functioneze. Armand inchide Registratura si serviciile publice Iata anuntul lui Clotilde Armand: „Fac un anunț…

O noua magistrala de metrou in București. Finanțare de 2,5 miliarde de euro

09:05, 20.02.2024 - Vești bune pentru bucureșteni! O noua magistrala de metrou va fi construita in Capitala. Autoritațile au anunțat ca au depus o cerere de finanțare cu bani europeni in valoare de 2,5 miliarde de euro. Primaria Sectorului 4 a precizat ca va fi aprobata in urmatoarele luni. Viitoarea linie de metrou va…


Ce parere ai despre aceasta stire?